In het atelier bij Marian Daems Keramiek

In het atelier bij Marian Daems Keramiek

Afgelopen weekend huurde ik een camera die ik al heel lang wil: een Canon EOS 6D met 24-70mm lens. Ik ben ook al een behoorlijke tijd aan het sparen, maar voordat ik de camera echt aanschaf, wil ik natuurlijk wel weten of ‘t echt wat is. Anders is het behoorlijk zonde. Ik huurde de camera voor vier dagen met het idee om in die tijd zo veel foto’s te maken, dat ik het daarna wel zou weten.

De eerste dag ging ik op bezoek bij m’n moeder. Ze is keramist en ik wilde al langere tijd wat mooie foto’s van haar en haar atelier maken.

Aangezien ik de Canon EOS 6D ook vooral interessant vind om mee te filmen, besloot ik die filmfunctie ook uit te proberen. Ik maakte een korte video van m’n moeder die aan het werk is. Best leuk geworden voor de eerste keer vind ik zelf.

Na de eerste dag met de camera wist ik eigenlijk direct al dat ik ‘m in de toekomst wil. Alles gaat zo veel makkelijker! Dat wordt dus nog even goed doorsparen.

De rest van de dagen heb ik ook heel wat gefotografeerd, misschien dat ik daar later nog wat van laat zien. Op dit moment heb ik eerst nog een paar honderd foto’s om uit te zoeken..

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 18/02/2018 / 7:36 pm

  Mooi! Ik kan je video even niet kijken omdat m’n internet om te huilen is maar vooral op die laatste foto van die poppetjes zie ik ook wel echt verschil. Dat is bij mij altijd een beetje de vraag, of ik ook echt ander werk ga maken van nieuwe gear; bij een nieuwe camera merk ik vooral dat dingen makkelijker gaan, maar met een nieuwe lens word je ook echt uitgedaagd om andere foto’s te maken, is mijn ervaring. Veel succes met sparen haha! En ik zou het wel leuk vinden om nog meer van je foto’s te zien 🙂

 2. 19/02/2018 / 8:04 pm

  Wat slim om eerst even de camera te huren voordat je ‘m meteen aanschaft 🙂 Ben vooral heel erg fan van het filmpje, zo tof!

  • Maartje
   Auteur
   24/02/2018 / 4:51 pm

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.