Inspiratie Persoonlijk

Een (beetje?) geobsedeerd met de SacconeJoly’s

Ik volg meerdere (daily) vloggers: Alfie (PointlessBlogTV), Zoe (MoreZoella) en ook Nederlanders als Mascha en Enzo bijvoorbeeld komen wel eens langs. Daarentegen volg ik niemand zo obsessief als de SacconeJoly’s. Anna en Jonathan filmen al vier jaar (!!!!) hun hele leven, inclusief hun kinderen (Emilia en Eduardo).

Als ik het aan iemand vertel, vinden ze het waarschijnlijk een beetje gek. Ja, ik wacht elke dag totdat een willekeurige familie uit Ierland een filmpje over hun leven online zet, terwijl ik die mensen helemaal niet ken. En toch vind ik het geweldig. Ik kan niet precies zeggen waarom. Uiteindelijk is het niet “zomaar” een familie, het voelt alsof ik ze ken. Ik word ontzettend blij als Eduardo kan lopen, ik word vrolijk als Anna en Emilia samen cupcakes gaan bakken en ik vind het zelfs leuk als Jonathan met zijn mountainbike door het bos gaat scheuren. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de filmpjes over hun bruiloft en de geboorte van hun kinderen.

Het lijkt me overigens ook zo leuk voor Emilia en Eduardo later om in principe elke dag van hun leven terug te kunnen zien. Natuurlijk kun je zeggen dat het misschien helemaal niet goed is om zomaar het leven van je kinderen online te gooien en dat snap ik ook wel. Toch lijkt het me geweldig en denk ik dat Emilia en Eduardo er geen last van hebben (ze groeien immers in een YouTube gezin op).

Misschien vind ik het wel zo leuk, omdat ik het als een soort voorbeeld zie. Sowieso vind ik Anna geweldig. Ik vind haar mooi, een leuke moeder en zowel haar blog als haar video’s vind ik geweldig. Zo’n gezin hebben, in zo’n prachtig huis wonen en het zo gezellig hebben, is wel iets waar ik van droom.

Volgen jullie ook bepaalde vloggers zo erg als ik de SacconeJoly’s?

afsluiting

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Alisa
  23/04/2015 at 9:36 am

  Jaaah! De SacconeJoly’s zijn zo leuk!! Ik volg heel veel vlogger, het is echt een verslaving! 😛

 • Reply
  Kim
  23/04/2015 at 10:03 am

  Ik vind Emilia zo ontzettend schattig & de lach van Eduardo! Ik kan er echt van smelten. Ik bekijk al 2 jaar lang standaard bij het ontbijt de nieuwste video

 • Reply
  Kimberley
  23/04/2015 at 2:04 pm

  Ik kende ze helemaal niet, maar het klinkt zo leuk! Ik ga ook even kijken, hoor, haha.

 • Reply
  Maaike
  24/04/2015 at 7:42 pm

  Ik begrijp je helemaal! Ik volg de Shaytards zo 🙂

 • Reply
  Kim
  30/04/2015 at 5:36 pm

  JA JA JA JA! Oh my god ik vind ze zo leuk en je hebt geen idee hoe blij het mij maakt als ik iemand zie die ze ook geweldig vindt. Ken je die vlog van een paar weeken (of maanden alweer?) dat ze in dat kleine tentje zitten en dat Anna wil dat Jonathan eruit gaat omdat hij dat tenten kapot maakt, maar hij heel vervelend gaat doen op de beste manier ooit? Ik kijk hem zo vaak terug en ik lach elke keer weer zo hard, haha. :’)

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/05/2015 at 8:42 pm

   Die is zo schattig! Jaaaa!

  Leave a Reply