Inspiratie Persoonlijk

Verlanglijstje verjaardag 2015

Het jaar vliegt voorbij. Voor m’n gevoel is 2015 net begonnen, maar morgen wordt het zomer en word ik alweer 19 jaar oud. Voor m’n familie en vrienden had ik een verlanglijstje gemaakt en het leek me leuk om die te delen. Misschien dat iemand er nog wat inspiratie uit haalt!

verlanglijst

Ten eerste heb ik wel veel bakboeken, maar echt amper kookboeken! Ik heb er hier maar één en dat vind ik te weinig. Ik vind koken uit kookboeken veel fijner dan een recept opzoeken op internet, op internet vind ik altijd veel te veel en dan kan ik niet meer kiezen. Jamie Oliver vind ik leuk en het studentenkookboek lijkt me handig, omdat daar ook wat simpelere recepten in staan. Daarnaast vraag ik nog wat leuke en ook praktische dingen voor in Diemen. Ik mis nog een fijne badjas, een strijkbout (en plank trouwens) en een vijzel voor in de keuken lijkt me ook handig. Verder nog een bidon/waterfles voor tijdens het sporten (maar ook voor thuis), Lemony Flutter van Lush omdat ik daar zo veel goeds over gehoord heb en als laatste: invisibobble elastiekjes.

Foto bovenaan via unsplash.com

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Roshelle
  20/06/2015 at 10:20 am

  Wat een leuk lijstje! Best wel gevarieerd. Die invisibobbles zijn zo fijn, maar ik kan er niet mee omgaan ofzo :’).

 • Reply
  Annemijn
  20/06/2015 at 10:21 am

  Ik vind het altijd zo leuk om verlanglijstjes van anderen te zien! Die vijzel komt trouwens ook op mijn lijstje, bedankt voor de tip 😉

 • Reply
  Catharina
  20/06/2015 at 12:46 pm

  Alvast gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply
  Kim
  20/06/2015 at 3:16 pm

  Wat een leuke maar vooral handige spullen!

 • Leave a Reply