Lifestyle Reizen

Laatste dag vakantie in Hamburg

Gisteren was de allerlaatste dag op vakantie! Donderdag vertrokken we vanuit Kopenhagen naar Hamburg. Over die dag heb ik niks geschreven: het enige wat we die dag gedaan hebben is rijden. ’s Avonds kwamen we aan in Hamburg, aten we wat en dat was het wel.

Gisteren was onze laatste (en enige) hele dag in Hamburg. Vandaag hebben we ook niet veel gedaan: het weer is slecht en zo veel is er ook weer niet te zien. We hebben wat rondgelopen en gewinkeld. We hebben bijvoorbeeld het Rathaus gezien en we wilden naar de Nikolaiturm. Dit is een toren van een kerk, de kerk die er vroeger aan vast zat is volledig geruïneerd door bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Helaas stond deze kerktoren echt volledig in de steigers: we konden helemaal niks zien. Verder zijn we nog naar een gebied geweest met oude pakhuizen.

Stiekem vind ik het leukste in Hamburg eigenlijk ons hotel (HENRI hotel). Het is zó leuk ingericht. Daarnaast is de douche beter dan thuis en hebben we een heerlijk matras. Ik moet zeggen, het is ook wel even fijn na die Airbnb’s. Hoe leuk ik het ook vond (en eerlijk: hoe veel goedkoper het ook was), zo’n hotelkamer erna is fijn. Je hoeft in ieder geval met niemand rekening te houden.

hamburg1

hamburg2

hamburg3

hamburg5hamburg6
Na deze tussenstop is het vandaag dus tijd om terug te rijden naar Nederland!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply