Aankopen Lifestyle

Longboard kopen in Den Haag

Afgelopen zondag had ik echt een geweldige dag. Samen met Maikel vertrok ik naar Den Haag, onder andere om een longboard te kopen!

We hebben een erg lange dag gehad. De dag begon ’s ochtends in Hoorn, met de auto vertrokken we naar Diemen om onze spullen neer te zetten. Vervolgens pakten we de trein naar Den Haag. In Den Haag hebben we gewandeld en geluncht. Ik vind Den Haag zo’n leuke en mooie stad, dat ik daar graag nog even wilde zijn. Vervolgens pakten we de trein naar Voorburg, om naar Sickboards te gaan en daar mijn longboard uit te zoeken! Alsof dat nog niet genoeg reizen was, pakten we daarna de trein naar Rotterdam, om daar uit eten te gaan met de familie van Maikel. Eenmaal weer thuis in Diemen, was ik wel behoorlijk moe, maar het was het allemaal waard.

De reis die we hebben afgelegd.

De reis die we hebben afgelegd

We hadden echt geluk met het weer. De afgelopen tijd was het niet prachtig weer (oftewel: typisch Nederlands zomerweer), maar precies deze dag was het warm en zonnig. Daar waren wij alleen niet echt op voorbereid: ik had bijvoorbeeld mijn dikke leren jas nog aan, oeps. Ik ben nog van plan om nog een keer naar Den Haag te gaan en iets meer tijd te nemen om alles te bekijken, maar ik vond het nu al erg leuk om gewoon even door de stad te wandelen.

Mijn bezoek aan Sickboards is een blogpost apart waard – die gaat er dan ook zeker komen. Ik ben in ieder geval goed geholpen en ik ben naar huis gegaan met een prachtig longboard. Ik heb al geoefend en hoewel het even wennen is na vier jaar niet op een board te hebben gestaan, pak ik het gelukkig al snel op.

 

Bekijk hier alle foto’s van deze dag:

denhaag1 denhaag3 denhaag4 denhaag5 denhaag6 denhaag7 denhaag8 denhaag9

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tessa
  06/07/2016 at 10:50 am

  Den haag ziet er mooi uit vind ik. En wat leuk dat je longboard heb. Ik zelf heb een skateboard omgebouwd tot cruiser.

  • Reply
   Maartje
   06/07/2016 at 2:30 pm

   Wat tof! Heb je daar een foto van of een blog over geschreven? Ik ben benieuwd.

 • Reply
  Melle
  06/07/2016 at 4:17 pm

  Wat een superleuke dag en wat is Den Haag eigenlijk leuk en mooi! En oeh, een longboard <3 echt heeeeeeel tof!

  • Reply
   Maartje
   06/07/2016 at 5:12 pm

   Dankjewel! Ja Den Haag is echt top, ik ben er nog niet zo vaak geweest, maar daar moet ik echt verandering in brengen!

  Leave a Reply