Lunchen bij Frisk

Lunchen bij Frisk

Hier nog wat foto’s van afgelopen week! Mijn moeder kwam op bezoek in Haarlem om bij te kletsen. We hebben niet alleen maar gekletst, we zijn ook daadwerkelijk effectief bezig geweest. Mijn moeder heeft een eigen bedrijf (Marian Daems Keramiek) en ik help haar met haar Instagram, Facebook en website. We hebben goed gebrainstormd!

Dat deden we overigens bij Frisk aan het Spaarne, een leuk lunchtentje in Haarlem. Hun kaart is gebaseerd op de Nordic Kitchen, dus dan maak je mij al helemaal blij. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar denk dat ik er in de toekomst wel vaker te vinden ben. Het is ook een ideale plek om te werken.

Voordat we overigens bij Frisk aankwamen, liepen we nog wat in de buurt en kwamen we twee helemaal verlaten en vervallen gebouwen tegen. Zo zonde, maar zo prachtig voor foto’s.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 04/12/2017 / 2:55 pm

  Ah ziet er heel fijn uit! Ik ga nu ook maar gelijk een cappuccino zetten denk ik (hoewel dat toch nooit zo lekker is als eentje die door een barista gezet is) haha. Ik was pas bij de IJkantine en dit is natuurlijk wezenlijk anders maar het doet me er wel een beetje aan denken qua uitzicht 🙂

  • Maartje
   Auteur
   04/12/2017 / 8:37 pm

   De IJkantine ziet er ook leuk uit, daar moet ik ook maar eens heen!

 2. 04/12/2017 / 7:12 pm

  Ooohh jaa Frisk is echt een van mijn favoriete plekken in Haarlem! De locatie is ook zo mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.