Beauty Lifestyle

Make-up op Instagram

Ik volg bijna 400 mensen op Instagram en een groot aantal van die mensen plaatst foto’s van make-up. Ik weet niet precies wat dat is, maar ik kan er echt uren naar kijken. Foto’s van make-upproducten bij elkaar, mooie looks of swatches: ik vind het geweldig. Het geeft me inspiratie en het zorgt ervoor dat ik veel make-up wil kopen. Ik vind neutrale looks op Instagram leuk: die kan ik tenminste nog namaken. Daarnaast vind ik ook de extreme looks geweldig, niet om na te maken, maar vooral om naar te kijken. Voor vandaag besloot ik om mijn Instagram eens goed door te spitten en een groot overzicht te maken van allemaal leuke accounts op Instagram met foto’s van make-up. Als je ook van make-up houdt, bekijk dan zeker deze lijst, misschien staan er nog nieuwe mensen tussen om te volgen! Als jij nog leuke mensen op Instagram volgt die nog niet in deze lijst staan, laat het me weten in een reactie. Ik ben namelijk ook altijd op zoek naar nieuwe mensen om te volgen.

Klik op de foto om naar Instagram te gaan

instagram1

instagram2

instagram3
instagram4

instagram5

instagram6

instagram7

instagram8

instagram9

instagram10

instagram11

instagram12

instagram13

instagram14

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tessa
  10/05/2016 at 9:14 am

  Ik volg ook echt heel veel accounts op Instagram voor inspiratie 🙂

 • Reply
  Eva
  13/05/2016 at 5:59 pm

  Ik vind het heerlijk om naar al die make-up looks en producten op instagram te kijken!

 • Reply
  Renate
  14/05/2016 at 7:27 pm

  Heerlijk hè, om al die kunstwerken op andermans gezichten te zien. Een vriendin van mij die maakt ook hele mooie looks (althans dat vind ik). Misschien ook een kijkje waard om te nemen. Haar instagram naam is kmbrlee_beyoutiful

  • Reply
   Maartje (admin)
   16/05/2016 at 11:22 am

   Die looks zien er inderdaad ook echt prachtig uit!

  Leave a Reply