M’n Fairphone repareren 📱🛠

M’n Fairphone repareren 📱🛠

De microfoon van m’n Fairphone was kapot. Een beetje onhandig – ik kon niet bellen. Of nouja, ik kon alleen bellen als ik m’n koptelefoon met bluetooth erop aansloot. Ik kan je vertellen dat ik héél wat belletjes heb gemist door nog snel m’n koptelefoon te zoeken, aan te zetten en te koppelen.

Afijn, beetje onhandig dus, maar ook wel leuk, want ik kon m’n Fairphone voor het eerst repareren! In de tijd dat ik ‘m heb (bijna een jaar) had ik ‘m zelfs niet eens helemaal open gemaakt. Het repareren is echt best makkelijk, ik maakte er deze video van ⬇️.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 03/08/2018 / 11:50 am

  Ohhh wat een leuke video! Ik moest lachen haha. Het gaat bij mij nu toch wel meer kriebelen om voor een Fairphone te gaan, dat zelf repareren lijkt me leuk en handig! Maar ik ben ook wel behoorlijk gehecht aan m’n iphone, mm.

  • Maartje
   Auteur
   06/08/2018 / 8:38 am

   Dankjewel! En ja, ik begrijp de twijfel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.