Lifestyle Video's

Wat ik voor m’n verjaardag kreeg

Ik vond het héél moeilijk om te bedenken wat ik voor m’n verjaardag wilde vragen. Bij bijna alles vond ik dat ik het niet nodig had, of er al genoeg van had. Na heel lang nadenken en andere blogs en video’s bekijken, heb ik uiteindelijk een verlanglijstje gemaakt met cadeautjes waar ik echt wat aan had. Voor het geval jij ook moeite hebt met het bedenken van cadeautjes voor jezelf, deel ik vandaag de cadeautjes die ik gekregen heb!

 

[vc_video link=’https://youtu.be/WACkBdWYkwg’]

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Josianne
    07/07/2017 at 6:45 am

    Mooie cadeaus! Het wetboek voor Bloggers is heel fijn, daar heb ik een hoop handige tips uitgehaald 🙂

  • Leave a Reply