Lifestyle Persoonlijk

Naar Amersfoort & Lepeltje Lepeltje

Een van de lekkerste chicken curry’s die ik ooit gehad heb, patat frites en de laatste straaltjes zon. Afgelopen vrijdag waren we een dagje naar Amersfoort. We liepen door de stad en aten vooral veel bij het foodfestival Lepeltje Lepeltje.

In Amersfoort gingen we naast het rondlopen in de stad, dus nog even naar het foodfestival Lepeltje Lepeltje. Dit is een rondreizend foodfestival dat je op acht verschillende plekken kunt gaan vinden. Helaas was het dit pinksterweekend niet geweldig weer voor een foodfestival, maar vrijdag was het gelukkig nog lekker warm.

Nadat ik een belangrijke opdracht had ingeleverd (en wel even klaar was met mijn studie), besloten Maikel en ik om naar Amersfoort te rijden. Amersfoort is een stad waar ik eigenlijk al lang een keer naar toe had gemoeten: het is helemaal niet zo ver weg en daarnaast woont ook nog een goede vriendin van mij er. Desalniettemin was het er nog nooit van gekomen. Het foodfestival vond ik een leuke reden om te gaan: zo konden we even door de stad lopen en daarna nog wat eten. Op de foto’s zie je niet zo veel eten, maar geloof me: we hebben veel gegeten. Het was ook allemaal ontzettend lekker. We besloten van meerdere dingen kleine porties te nemen, zodat we meer konden proberen. Een geslaagde dag, dacht ik zo.

amersfoort1 amersfoort2 amersfoort3 amersfoort4 amersfoort5 amersfoort6 amersfoort7 amersfoort8

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna
  17/05/2016 at 8:51 am

  Ziet er gezellig uit! En jaaa, Amersfoort is zo leuk. Ik woon in Utrecht, dus ben er eigenlijk zo, maar ben er ook pas twee keer geweest of zo. Oeps. Maar zo’n prachtige binnenstad daar. En leuk, Lepeltje Lepeltje! Liefde voor foodfestivals :).

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  17/05/2016 at 12:31 pm

  Ziet er erg goed uit! ik woon vlakbij utrecht tenminste 30 minuten rijden! liefs

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  22/05/2016 at 9:52 am

  Ziet er ontzettend gezellig en leuk uit!

 • Reply
  Liliane
  22/05/2016 at 10:33 pm

  Ik kom eigenlijk te weinig in Amersfoort. Het is er zo gezellig met die oude binnenstad!

 • Leave a Reply