Lifestyle Video's

Naar de film & uit eten (week 15 + 16 2016)

Misschien is het je al opgevallen dat ik van elke twee weken een video maak. Een soort weekoverzicht, maar dan in video. Eerst maakte ik soms een weekoverzicht met foto’s, maar vaak had ik niet genoeg foto’s en wist ik niet zo goed wat voor tekst ik erbij wilde zetten. Dat heb ik nu opgelost, door mijn weekoverzicht in de vorm van een video te doen.

Ik had het nog niet echt aangekondigd, want ik wilde het eerst uitproberen en kijken of het ook daadwerkelijk een leuk idee was. Inmiddels is dit mijn derde filmpje en vind ik het echt leuk. Alle filmpjes die ik al gemaakt heb, kun je hier vinden (en liken!). Wil je op de hoogte gehouden worden van al mijn nieuwe filmpjes? Dan kun je je abonneren op mijn kanaal via YouTube via deze link.

[vc_video link=’https://youtu.be/0t3_KMOj6X4′]

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply