Aankopen Persoonlijk

Delirium

Afgelopen week kwam eindelijk mijn cd Delirium van Ellie Goulding binnen! Ik ben een groot fan van Ellie en dit album vind ik (denk ik) nog leuker en beter dan de vorige. Toen ik de eerste singles van dit album hoorde, wist ik dat ik het hele album moest hebben.

Ik had de cd als pre-order besteld, helaas ging het zo vaak mis met mijn bestelling dat mijn cd dus pas afgelopen week binnenkwam. Dat is dus langer dan een maand (!!!!) na de release van de cd. Dat was dus best wel een tegenvaller. Gelukkig maakt de cd alles goed: ik word er helemaal vrolijk van! Ik koop overigens bijna nooit cd’s, alleen als ik ergens echt heel gelukkig van word. Dat is bij Ellie Goulding dus helemaal het geval. Ik ben er nog niet uit welk liedje mijn favoriet is, maar één van de beste nummers vind ik wel Something In The Way You Move.

delirium2

In januari ga ik ook naar het concert van Ellie Goulding, ik heb er nu al zin in. Ik ga zo veel mogelijk deze cd draaien en ervoor zorgen dat ik bij het concert in ieder geval alle liedjes uit mijn hoofd ken!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sonja
  17/12/2015 at 12:09 pm

  aaaah tof!! Ik heb het vorige album van Ellie Goulding ook echt heeel vaak gedraaid, deze nog een stuk minder maar ook zeker heel mooi! Balen joh, dat de CD zo laat pas binnen kwam, maar nu heb je ‘m! Veel plezier ervan!

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/12/2015 at 5:51 pm

   Haar vorige album was inderdaad zo fijn! Dankjewel :).

  Leave a Reply