Aankopen

KRNWTR drinkfles en karaf

Lekker kraanwater is niet vanzelfsprekend. In Nederland en Belgie (beter bekend als kraantjeswater) gelukkig wel. Logisch dat wij bij blinde smaaktesten kraanwater net zo lekker vinden als bronwater. Waarom importeren we dan eigenlijk bronwater? Laten we ons beïnvloeden door de dure commercials, hippe flessen of mooie etiketten van de bekende bronwaters? Daarom is er nu KRNWTR: lekker water van hier.

KRNWTR is een initiatief van WeTapWater. KRNWTR probeert het drinken van kraanwater onder de aandacht te krijgen en zo het milieu te verbeteren. Met kraanwater drinken kun je veel verschil maken, terwijl het maar weinig moeite kost.

Wij hadden drinkflessen besteld voor het hele gezin. In het pakket zaten vier KRNWTR drinkflessen (500 ml of 600 ml) met twee verschillende doppen, één voor sporten en één waterdichte draaidop. Naast de vier flessen zit er ook nog één glazen karaf in het pakket, KRNWTR stickers en kaartjes om het kraanwater in restaurants te beoordelen.

De drinkfles is van RVS gemaakt en is erg sterk. De fles heeft een mooie, praktische vorm en de letters KRNWTR staan erop gedrukt. De twee doppen werken goed, ik dacht eerst dat de sportdop misschien makkelijk “open” zou gaan maar dat is totaal niet het geval. Als je de dop dicht drukt zit het stevig dicht. Wel is de sportdop erg breekbaar, bij twee van de vier flessen is deze al kapot gegaan.  De dop is iets anders dan de andere sportflessen die ik gebruikt heb, normaal komt er pas water uit de fles als je drinkt maar bij deze fles is dat niet zo. In het begin even wennen, maar verder geen probleem. De flessen kunnen in de vaatwasser en kunnen ook makkelijk schoongemaakt worden aangezien een afwasborstel er makkelijk inkomt en de fles geen hoekjes heeft waar je niet bij kunt. Een nadeel vind ik dat je het water in de fles kunt horen klotsen. Naast de drinkfles ziet ook de karaf er prachtig uit.

Kortom, de producten van KRNWTR zien er prachtig uit en zijn ook nog eens milieubewust.

Meer weten over KRNWTR? Lees dan hun site door voor alle informatie!

Note: nadat ik deze blogpost online had gezet, kreeg ik een tweet of ik m’n adres wilde doorgeven zodat KRNWTR nieuwe sportdoppen kon sturen (die dus kapot waren gegaan). Dat is nog eens goede service.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anouk Océanne
  13/08/2013 at 9:43 pm

  wat een goed initiatief!

  xxx

  Anouk

 • Reply
  Anne
  13/08/2013 at 10:43 pm

  Wat een mooie flessen!
  Liefs!

 • Leave a Reply