Nieuwe Michael Kors sandalen

Nieuwe Michael Kors sandalen

Afgelopen dinsdag liep ik met Maikel in Amsterdam. We waren twee dagen in Amsterdam, ik had namelijk mijn autotheorie gehaald (yes!) en even wat dagen vrij. Dat vroeg om lunchen in Amsterdam, een bezoekje aan het Rijksmuseum en natuurlijk winkelen! Ik was niet op zoek naar iets, maar vond toch deze leuke sandalen.
schoenen2

Eigenlijk kocht ik deze sandalen niet helemaal in Amsterdam. Ik had ze gevonden in de uitverkoop, maar helaas niet in mijn maat. Alhoewel, normaal heb ik maat 38 maar deze sandaaltjes vielen daarin veel te groot. Een maat 37 hadden ze natuurlijk net niet.. Ik paste een maat 37 van andere Michael Kors sandalen die erop leken en die zaten wel perfect. Thuis dacht ik er nog even over na en bestelde ik al heel snel deze sandalen in maat 37!

schoenen4

Even spannend vond ik het wel toen ik ze binnen kreeg. Ik hoopte zo dat ik ze zou passen! Gelukkig was dat ook zo. Op Twitter vroeg ik nog naar wat meningen, maar eigenlijk wist ik al lang dat ik deze zou houden.

Naast dat ik ze heel mooi en subtiel vind, zitten ze heerlijk. De onderkant is erg zacht. Normaal heb ik bij sandalen wel eens dat ze nogal hard en stug zijn, dat is bij deze zeker niet het geval.

Nu hopen dat het weer het nog toelaat om ze dit jaar te dragen en anders bewaar ik ze voor volgend jaar!

schoenen3

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 01/08/2015 / 10:49 am

  Het is niet mijn smaak, maar fijn dat ze zo lekker zitten en dat je er zo blij mee bent! Wordt het gouden detail trouwens niet heeeel heet als de zon er op schijnt?

  • Maartje (admin)
   02/08/2015 / 9:34 pm

   Ik heb er vandaag op gelet en nee dat wordt gelukkig niet heel heet!

 2. 01/08/2015 / 4:37 pm

  Mooi!! En gefeliciteerd met je autotheorie 🙂

  • Maartje (admin)
   02/08/2015 / 9:33 pm

   Dankjewel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.