Aankopen Persoonlijk

Nieuwe spullen van KRNWTR

Ongeveer een jaar geleden schreef ik een blogpost over KRNWTR. Ik heb van KRNWTR een hele leuke drinkfles die ik nog steeds elke dag gebruik. Het is een roestvrijstalen drinkfles die heel handig, mooi en milieubewust is. Het is een initiatief om niet elke dag plastic flesjes mee te nemen (en weer weg te gooien), maar een goede duurzame fles te nemen en daar kraanwater uit te drinken. Het kraanwater is in Nederland namelijk hartstikke goed.

Hoewel mijn fles er na een jaar elke dag gebruiken nog steeds heel mooi uitziet, is de sportdop wel een zwakker punt van de fles. Je krijgt er twee soorten doppen bij: een sportdop en een normale dop. Ik gebruik standaard de sportdop en die is toch iets minder stevig. Mijn dop is net kapot gegaan (valt me overigens nog mee: pas na een jaar), dus besloot ik een paar doppen te bestellen. Gelukkig kun je die gewoon los bestellen en hoef je niet helemaal een nieuwe fles aan te schaffen. Ik nam er gelijk drie en ik nam ze in het rood. Ik had altijd de zwarte dop, maar we hebben thuis allemaal zo’n fles met zwarte dop. Ik heb dus maar rood genomen zodat ik m’n eigen fles goed herken. Het rood is overigens niet echt hetzelfde als op de foto’s op de KRNWTR website. Ik had meer bordeaux rood verwacht, maar het was een stuk lichter.

krnwtr2

Toen ik de doppen wilde bestellen, zag ik dat er nu ook sportflessen van KRNWTR zijn! Deze flessen zijn overigens wel van plastic. Eerst vond ik dat een beetje vreemd, want plastic was toch juist zo slecht? Deze bidon is volgens KRNWTR echter wel duurzaam, het is in Nederland geproduceerd en na intensief gebruik kun je de fles bij het kunststof afval gooien. Zo wordt de fles namelijk gerecycled, bevorder je het hergebruik van kunststof en lever je een positieve bijdrage aan het milieu. Ik heb normaal bij sporten m’n roestvrijstalen fles mee, dat is alleen niet heel ideaal om mee te sporten. Uit de sportdop loopt namelijk ook water als je niet aan het tuitje zuigt, met sporten vind ik wel handig als dat niet gebeurt. Daarnaast kun je niet even in de roestvrijstalen fles knijpen en is het zwaarder dan normaal. Deze fles leek me daarom handig. De kleuren van de draaidop en van het drinktuitje kun je apart kiezen, ik koos voor beide de roze kleur.

krnwtr3

Oude fles met nieuwe dop en een sportbidon.

Ik ben hier echt super blij mee! Wat vind jij van de KRNWTR flessen?

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jenneke
  02/09/2014 at 10:39 pm

  Tof! Het is dat ik al een dopper heb, maar vind deze eigenlijk nog mooier.
  Bevalt je studie Nederlands aan de UvA tot nu toe? 🙂 Ik wil exact hetzelfde gaan studeren, dus als je er later in het schooljaar een artikel aan zou kunnen wijden zou ik dat echt top vinden!

  • Reply
   Maartje (admin)
   02/09/2014 at 10:49 pm

   Wat leuk dat je hetzelfde wil gaan doen! Mij bevalt het echt ontzettend goed, ik vind de colleges erg interessant en ik word heel blij van m’n studie. Echt een goede keuze gemaakt dus! Ik zal als ik deze studie wat langer doe, zeker een blogpost erover maken. Leuk idee, bedankt!

 • Reply
  Natasja
  05/09/2014 at 11:38 am

  Ik ben altijd op zoek naar een goede fles, maar ze zijn of altijd best wel zwaar of ze lekken. Is dat bij deze ook zo?
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebsteraward en ik zou het leuk vinden als je het overnam! De link is http://i-tassie.blogspot.nl/2014/09/lifestyle-liebsteraward.html

  • Reply
   Maartje (admin)
   07/09/2014 at 12:44 pm

   Hij lekt niet! Of nouja, hij heeft wel eens gelekt, maar dat kwam omdat ik zelf zo onhandig was om de dop niet goed dicht te doen. De fles van roestvrij staal is wel zwaar, die sportfles niet!

  Leave a Reply