Aankopen Persoonlijk

Nieuwe visitekaartjes

Afgelopen week kreeg ik mijn nieuwe visitekaartjes binnen! Het leek me leuk om ze ook op m’n blog even te laten zien. Ik wilde een visitekaartje dat niet zo ingewikkeld was, weinig informatie had (meer dan m’n website en mail vind ik niet relevant) en duidelijk maakte wat ik doe. Ik ben er zelf erg tevreden mee!

Het lastige vond ik dat ik niet echt een blog heb over één onderwerp. Als je een fashionblogger bent, kun je natuurlijk een prachtige foto van je outfit op de achterkant doen en klaar. Voor een beautyblogger geldt hetzelfde: een foto van make-up of een “look of the day” en je bent klaar. Ik vond dat dus iets lastiger: eigenlijk behandel ik veel onderwerpen op m’n blog, net waar ik zin in heb. Het gaat een beetje in fases: in de ene fase schrijf ik veel over make-up, dan ben ik een tijdje helemaal met kleding bezig. Daarna ben ik bezig om allerlei gerechten te koken en daarna ben ik opeens weer veel aan het lezen. Ik wilde iets waarin al die aspecten naar boven kwamen, ik koos er dus voor om op de achterkant een collage te maken met verschillende foto’s.

Je ziet m’n favoriete recept, namelijk de chocoladetaart. Daarnaast staat een foto die op mijn verjaardag maakte van de ketting die ik van Maikel kreeg. Je ziet een foto van mijn favoriete boeken en mijn favoriete make-up. Daarna nog een foto van een outfit (met m’n lievelingsjurkje). Als laatste heb ik een foto van Antwerpen, waar ik samen met Maikel op vakantie was. Over die vakantie maakte ik een fotoblog en een vlog. Ik koos dus allemaal foto’s die een deel van mij en dus ook m’n blog weergeven. Ik vind het persoonlijk en het een goed beeld geven van mij en m’n blog.

De voorkant wilde ik simpel houden. Ik wilde niet m’n Twitter of bijvoorbeeld Facebook op mijn visitekaartje, ik heb liever niet dat mensen via die manier contact met me opnemen. Vandaar dat ook mijn telefoonnummer er niet opstaat: ik houd niet van bellen. M’n achternaam vond ik verder ook niet relevant, vandaar dat dit het uiteindelijk geworden is. Zo is het duidelijk en weten mensen gelijk hoe ze contact met me moeten opnemen.

visitekaartje2

Overigens bestel ik visitekaartjes altijd bij Moo.com, ik ben tot nu toe altijd tevreden over deze site!

Wat vinden jullie van de visitekaartjes?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sylvia
  17/11/2015 at 3:20 pm

  Ziet er leuk uit! Ik denk dat ik zelf het e-mailadres en de website wat kleiner zou hebben gemaakt, maar het is een tof, persoonlijk kaartje geworden 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 4:22 pm

   Ja dat begrijp ik, ik wilde juist dat dat de aandacht trok. Dankjewel!

 • Reply
  Ismay
  17/11/2015 at 4:06 pm

  Wat zijn ze mooi geworden! Ik begrijp inderdaad wel dat het lastig is om een thema voor je kaartjes te verzinnen als je over zoveel verschillende onderwerpen schrijft. Maar je hebt het super leuk opgelost 🙂 Ik vind ze heel gaaf!

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 4:23 pm

   Dankje!

 • Reply
  Kim
  17/11/2015 at 9:18 pm

  Zien er goed uit!

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 9:28 pm

   Thanks!

 • Reply
  Mama van Vesper
  18/11/2015 at 11:04 am

  ze zijn mooi hoor!

 • Leave a Reply