Aankopen Beauty Persoonlijk

Real Techniques kwasten

Al een tijdje wilde ik nieuwe make-up kwasten. Mijn oude waren van Zoeva en hoewel ik ze heel fijn vond, zijn ze naar 6 jaar gebruiken toch wel echt op. Ik koos voor de leuke en kleurrijke kwasten voor Real Techniques. Vandaag laat ik jullie mijn kwasten van dit merk zien en vertel ik welke kwasten je eigenlijk echt niet kunt missen.

Over Real Techniques hoor ik altijd hele goede verhalen. De kwasten zijn kwalitatief heel goed en dat merk je echt als je ze gebruikt. Ze zijn enorm zacht en voelen fijn.

Het merk is van Samantha en Nicola Chapman, misschien dat je ze kent van het YouTubekanaal Pixiwoo. Ze zijn ermee begonnen, omdat veel vrouwen de “verkeerde” materialen gebruiken (zoals van die goedkope sponsjes, sponsapplicators voor oogschaduw etc.) en veel vrouwen ook niet weten waar ze moeten beginnen. Samantha en Nicola weten dat wel en laten ook in hun video’s zien hoe je de kwasten perfect kunt gebruiken.

Duo Fiber Collection

RT2Deze set leek me heel handig, aangezien er drie kwasten in zaten die ik nodig had. Als eerste zit er een poederkwast in, daarnaast een contourkwast en een oogschaduwkwast. De poederkwast is fijn in gebruik en doet precies wat het moet doen. De contourkwast is klein en daardoor kun je er erg precies mee werken. Als laatste is de oogschaduwkwast het goede formaat om mooi te blenden en kleuren in je arcadeboog aan te brengen. Deze drie kwasten gebruik ik sinds ik ze heb elke dag! Ik denk dat het een goede basis set is, voor als je bijvoorbeeld nog niet zo veel make-upkwasten hebt. De poederkwast en contourkwast zijn allebei handig en met alleen deze oogschaduwkwast kun je al een hele mooie look maken.

RT3

Blush Brush & Expert Face Brush

Expert Face Brush

De Expert Face Brush is de allereerste kwast van Real Techniques die ik kocht, de kwast waarmee mijn liefde voor Real Techniques begon. Ik gebruik hem zelf om foundation aan te brengen en dat gaat er perfect mee. Het geeft veel dekking, precies wat ik zoek. Ik heb hem nu al een behoorlijke tijd, maar qua kwaliteit is de kwast nog als nieuw.

Blush Brush

Mijn Blush Brush was echt aan vervanging toe, dus kocht ik deze. Dit is echt zo’n geweldige kwast! Het is een vrij grote kwast en hij is daarnaast zo ontzettend zacht. Na een paar keer wassen blijft de kwast gelukkig ook net zo zacht. Aangezien deze kwast zo groot is, zou je hem ook goed kunnen gebruiken om je hele gezicht af te poederen.

Zijn dan alle kwasten van Real Techniques perfect? Nou, bijna wel. Ik heb maar één tegenvaller gehad, dat was de Stippeling Brush. Ik heb die even voor foundation gebruikt, maar het gaf niet het effect wat ik wilde. Het gaf te weinig dekking en de kwaliteit van de kwast was veel minder dan ik normaal van Real Techniques gewend ben. De haren vielen uit en ik heb de kwast moeten weggooien. Gelukkig heb ik dit met alle andere kwasten niet gehad!

In ieder geval ben ik ontzettend blij met mijn Real Techniques kwasten, ik denk dat ik voorlopig wel bij dit merk blijf. Nu staat alleen nog de Setting Brush op mijn verlanglijstje!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kim
    17/09/2015 at 5:50 pm

    Ik werk graag met Real techniques kwasten.

  • Leave a Reply