Aankopen

Sporten en sportkleding

Als je mij een jaar geleden had verteld dat ik nu sport en zelfs over sporten een blogpost schrijf, had ik je heel hard uitgelachen. Maar goed, sinds een tijdje sport ik dus weer. Ik zei altijd dat ik een hekel had aan sporten en de vijf minuten fietsen naar school al genoeg vond. Een tijdje geleden had ik het idee dat alle bloggers die ik volgde opeens gingen sporten (hardlopen vooral). En ja, ik raakte toch wel gemotiveerd door die blogjes. Verder vond ik het ook wel vervelend dat m’n conditie zo slecht was geworden en ik moe was na drie trappen lopen. Mijn moeder begon met hardlopen, dus besloot ik maar mee te gaan en met het Start To Run schema te beginnen (met Evy overigens). Toen ik ging hardlopen was het eerst niet zo leuk, bij de eerste drie stappen (ik overdrijf hier niet) raakte ik geblesseerd. Poging twee met goede hardloopschoenen (in plaats van de hockeyschoenen die ik eerst gebruikte) ging een stuk beter. Daarnaast doe ik ook nog aan fitness (jaja, fanatiek). Voor al dat sporten heb ik natuurlijk heel veel mooie en lekker zittende sportkleding nodig, dus zie hieronder mijn wishlist.

1/2/3/4

Zoals je ziet, niet super speciaal. Ik vind het vooral belangrijk dat sportkleding goed zit. Ik heb al één broekje van Asics en die zit echt heerlijk, vandaar dat ik nog wel zo’n broekje wil. Het stofje van het broekje is lekker luchtig en er zit een zak aan de zijkant die ik gebruik voor mijn mobiel. Bij de shirts vind ik het niet belangrijk wat voor merk het is, als het stofje maar fijn is zodat ik het niet te warm krijg. Na wat zoeken op het internet kwam ik er pas achter dat ik best veel van zwarte sportkleding houd. Alles wat ik mooi vind is eigenlijk zwart (qua sportkleding dan hè). Nouja, één voordeel: al m’n sportkleding past tenminste bij elkaar.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Janine
  25/08/2013 at 4:01 pm

  Goed bezig!! Ik heb zo’n broertje dood aan hardlopen, bah, haha. Dus ik ben begonnen met (ja, ja het klinkt heel suf) wandelen. Soms 5 km, soms 8 km per dag. En dat dan zo snel mogelijk, voor de rest ga ik nog “lekker” naar de sportschool en hoop daarmee mijn conditie iets beter te krijgen, alhoewel het wel al een stuk verbeterd is.

  • Reply
   Maartje (admin)
   25/08/2013 at 4:09 pm

   Wandelen klinkt helemaal niet suf! Heb ik ook een tijdje gedaan, juist hartstikke leuk (en goed).

 • Reply
  sistersandsisters
  25/08/2013 at 8:00 pm

  ik herken het heb zelf ook, heb ook alleen maar zwarte sportkleding hihih. sport ze meid x

 • Leave a Reply