Aankopen

Verjaardagscadeautjes

Op 21 juni was ik jarig en op 30 juni vierde ik mijn verjaardag. Ik heb heel veel leuke spullen gekregen en die wil ik graag laten zien! Ik ben echt ontzettend verwend. Ik zal er niet te veel tekst bij zetten, als ik veel over een product wil praten maak ik daar nog een andere blogpost over!

Van mijn ouders heb ik de Kobo Glo gekregen! Het hoesje heb ik van mijn opa gekregen. Het lezen op een ereader went echt snel. Het hoesje is verder nog heel handig, als je hem namelijk dicht doet gaat de ereader automatisch op slaapstand.

Deze fles water heb ik ook van mijn ouders gehad. KRNWTR wil het drinken van kraanwater onder de aandacht brengen. Het gebruiken van één goede fles is namelijk veel beter voor het milieu dan één plastic flesje per dag. Behalve dat ziet de fles er ook nog eens prachtig uit.

Van Joëlle een setje gekleurde fineliners, fineliners in verschillende maten, bamboo ink pen en een kwast. Precies wat ik graag wilde hebben! Ik kan weer lekker gaan tekenen.

Van mijn buren heb ik deze twee kussens gekregen! Helemaal mijn stijl en ze passen perfect bij mijn kamer.

Ik heb nog veel meer gekregen dan dit, alleen ik heb niet van alles foto’s gemaakt. Ik had nog een pakketje van Rituals en een pakketje van Sabon, een body butter en scrub van Rituals, een Itunes bon, een fashioncheque, dit shirt (nog onderweg), het boek City of Bones (ook nog onderweg), een avond uit eten en natuurlijk dit horloge.

Alle cadeautjes dit jaar vond ik echt super. En opmerkelijk: dit jaar geen één boekenbon gekregen! Meestal krijg ik er daar veel van, maar nu kreeg ik meer “echte” cadeautjes. Misschien dat dat door mijn uitgebreide verlanglijst kwam? Ik heb geen idee maar ik vind het leuk!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Aline
  05/07/2013 at 2:53 pm

  Geweldige cadeautjes! Ik wil ook ooit nog een e-reader. Die kussentjes zijn ook echt tof!

 • Reply
  Lyanne
  05/07/2013 at 4:11 pm

  Jaaa een e-reader! Leuk hoor. Geniet ervan! Ik heb zelf de Kobo Mini en ben er echt verslaafd aan. 🙂

 • Leave a Reply