Aankopen Beauty Lifestyle

Nieuwe oogschaduwkwasten van Zoeva

Mijn eerste make-upkwasten kocht ik alweer zeven jaar geleden. Ik begon net make-up (en vooral de blogs over make-up) te ontdekken en wilde kwalitatief goede kwasten. Zeven jaar geleden waren die nog niet te koop in de winkels. Of nouja, je had de keuze tussen enorm prikkende kwasten van de HEMA of erg dure kwasten van MAC.

Bamboo Set

Door die make-upblogs die ik vroeger erg trouw volgde, kwam ik uit op het merk Zoeva. Zoeva is een Duits merk dat zowel goede make-up als make-upkwasten verkoopt. Zeven jaar geleden kocht ik de Bamboo Set, die ze overigens nog steeds verkopen. Dit is een set met echt de basis kwasten. Er zitten vier kwasten in voor het gezicht (zoals een foundationkwast of een poederkwast) en vier kwasten voor oogschaduw.

Vier kwasten voor oogschaduw bleek toen ik steeds meer make-up ging dragen, een beetje te weinig. Steeds kocht ik los een paar goedkope kwasten erbij. Zo kocht ik een keer wat kwasten van Essence en nog wat kwasten van Hema.

Qua kwaliteit vond (en vind) ik die niet fantastisch, maar het was wel goedkoop en makkelijk. Mijn oude Zoeva gezichtskwasten heb ik vorig jaar wel al vervangen voor Real Techniques kwasten, maar qua oogschaduwkwasten bleef ik een beetje rommelen.

Rose Golden Complete Eye Set

Deze vakantie besloot ik dat ik echt nieuwe kwasten wilde kopen. Ik had namelijk wel hele mooie oogschaduw, maar het aanbrengen lukte niet altijd zoals ik wilde. Ik had vaak niet de soort kwasten die ik wel wilde gebruiken.

Mijn nieuwe kwasten wilde ik wel van het merk Zoeva, want dat was me erg goed bevallen. Die kwasten die ik had, gebruik ik al zeven jaar elke dag en ze zijn nog steeds niet ‘op’. Dit keer koos ik de Rose Golden Complete Eye Set. Hierin zitten 12 (!) onmisbare kwasten voor oogschaduw. Naast de kwasten, krijg je ook nog een mooi tasje erbij om ze in op te bergen.

Zoals je hieronder kunt zien, zijn het veel verschillende kwasten. Je hebt twee schuin afgesneden kwastjes, één erg dun kwastje voor eyeliner, drie verschillende blending brushes, drie verschillende platte kwasten, een kleine kwast om goed in je crease te komen, een grotere buffer kwast.. Je merkt het wel, met deze kwasten zit je echt wel een tijdje goed.

zoeva1

Het fijnste, vind ik de verschillende blending brushes. Voorheen had ik één blending brush die erg groot was. Hierdoor kon ik niet erg precies donkerdere kleuren aanbrengen. Nu heb ik er dus drie, waardoor dit veel preciezer kan. Vaak gebruik ik de grootste met een lichtere kleur, waardoor je een mooie overgang krijgt. Met de kleinere blending brushes gebruik ik steeds donkerdere kleuren, om de look wat diepte te geven.

Hiernaast zijn het gewoon kwalitatief goede kwasten en is het prettig om nu van elke soort kwast een echt goede kwast te hebben. Zo had ik veel kwastjes voor eyeliner van de Hema, Essence of Catrice, maar niet echt één goede kwast. Dat is nu in ieder geval opgelost! Ik weet nu al dat ik van deze kwastenset heel veel plezier ga hebben.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply