Lifestyle Reizen

Over de bruggen naar Malmö

Vandaag in plaats van een lap tekst een paar foto’s, want we hadden gisteren een lange dag! We gingen van Bremen naar Malmö met de auto, en dat was een hele rit. Rond Hamburg waren er bizar veel wegwerkzaamheden, waardoor het allemaal iets langer duurde. Dat het daarnaast ook nog met bakken uit de lucht kwam, hielp niet echt mee.

We kwamen uiteindelijk om 17:00 aan en helaas bleek dat we toch geen gratis parkeerplaats hadden (we dachten dat we op het terrein van de Airbnb host konden parkeren, maar dat bleek toch niet zo te zijn). Dit resulteerde in parkeerplekken zoeken en daarna in de stromende regen teruglopen naar de Airbnb kamer. Gelukkig hadden we daarna heerlijk (en veel) gegeten bij een tapas restaurant en heeft de host van onze Airbnb kamer aangegeven waar we allemaal naartoe kunnen. Hij heeft allemaal tips gegeven en zelfs al leuke fietsroutes voor ons uitgestippeld, hun fietsen mogen we gratis gebruiken. Bij de tips zitten ook de beste plekken om cheesecake en chocola te eten, dus ik ben helemaal blij.

Vandaag wordt het wederom een regenachtige dag, dus we hebben een paar dingen uitgezocht die we binnen kunnen doen. We hebben twee musea als tip gekregen van de host, dus die willen we bekijken. Daarnaast is er de Chokladfabrik, waarin een brouwerij zit en waar je dus heerlijke chocola kunt kopen.

Hieronder zie je wat foto’s van alle mooie dingen die we tijdens de reis zijn tegengekomen. We zijn zowel over de The Great Belt Bridge als over de Sontbrug gegaan, wat echt prachtig is. Het blijft raar om zo te rijden en overal om je heen alleen maar water te zien.

Malmö Airbnb

Een foto die is geplaatst door Maartje Leah (@maartjeleah) op

malmo5 malmo1 malmo2 malmo3 malmo4
Hou mijn blog in de gaten als je meer over Malmö of mijn vakantie in het algemeen wil lezen!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna
  04/08/2016 at 11:31 am

  Oh man, wat een pech met zo’n dramatische autorit. Maar oh, wat zijn deze foto’s prachtig. Heerlijk om daar te rijden lijkt me, met al die mooie bruggen. Pretty <3.

 • Reply
  Anna
  04/08/2016 at 1:25 pm

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, wauw! Geniet er nog even van <3

  • Reply
   Maartje
   04/08/2016 at 5:12 pm

   Dankjewel!

  Leave a Reply