Beauty Lifestyle Oogschaduw

Ooglooks met Makeup Geek

Al een aantal maanden heb ik nu mijn Z palette gevuld met Makeup Geek oogschaduw. Een goede koop, ik gebruik de kleuren veel en ik ben er ontzettend blij mee. Ik kan met de kleuren die ik gekozen heb veel verschillende looks maken.

Heel veel oefenen

Nog steeds ben ik aan het oefenen om mijn oogschaduw zo mooi mogelijk te krijgen. Ik ben nog láng niet de volgende NikkieTutorials, maar ik vind het wel leuk om te oefenen en om hopelijk steeds beter te worden. De ooglooks die ik tot nu toe gemaakt heb, heb ik nog niet gedeeld op mijn blog. Vandaag vond ik het daar tijd voor!

ooglook

Ter herinnering: de kleuren die ik uitkoos voor mijn Z palette

De ooglooks

ooglook
Bij deze look heb ik uit het palette de kleuren Shimma Shimma, Unexpected, Drama Queen en Prom Night gebruikt. Ik heb dus echt de paarse kleuren gepakt en daarbij een highlighter gebruikt. Naast deze kleuren van Makeup Geek heb ik nog twee kleuren uit het Naked Basics palette van Urban Decay gebruikt, W.O.S en Crave. W.O.S. is een kleur die zowat hetzelfde is als mijn huidskleur, dit gebruik ik als basiskleur. Crave is nog een zwarte kleur die in mijn waterlijn zit.

00geyelook1

Bij deze tweede look vond ik het een beetje lastig om de kleuren goed op de foto te krijgen, vandaar dat ik  twee foto’s heb ingevoegd van verschillende dagen. De kleuren zaten in het echt een beetje in het midden. De kleuren die ik hier gebruikt heb zijn Cocoa Bear, Mocha, Crème Brulee, Glamorous en Shimma Shimma. Op de onderste foto heb ik daarnaast nog Crave van Urban Decay in mijn waterlijn gedaan, wat ik iets meer geslaagd vind dan de bruine kleur op de foto daarboven.

oogschaduw_1

Dit is de look die ik eigenlijk het meeste draag. Het ziet er heel fris en nog redelijk natuurlijk uit vind ik zelf. Van Makeup Geek zijn dit de kleuren Peach Smoothie, Crème Brulee en Shimma Shimma. Van Urban Decay heb ik wederom W.O.S. en Crave gebruikt. Daarnaast heb ik uit hetzelfde Naked Basics palette van Urban Decay Faint en Venus gebruikt. Faint is een bruine kleur en Venus is de highlighter uit het palette. Ik denk overigens dat ik deze look ook prima had kunnen maken zonder deze kleuren, dan had ik in plaats van Faint Mocha gebruikt en in plaats van Venus nog meer Shimma Shimma.

Ik vind het vooral leuk om te zien hoe verschillend deze looks van elkaar zijn. Zo zie je maar weer hoe veel verschillende kanten je op kunt met deze kleurtjes!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  27/07/2016 at 8:23 am

  Prachtige look heb je gemaakt! ik hou ook zo van dit merk, just love it

 • Reply
  Astrid
  27/07/2016 at 10:43 am

  Mooie looks hoor, de kleuren passen goed bij je oogkleur. Makeup Geek heeft zulke mooie oogschaduws!

 • Reply
  Anna
  27/07/2016 at 11:26 am

  Wauw, wat een mooie looks! En wat een mooie wenkbrauwen ook <3

 • Leave a Reply