Lifestyle

Voor als je ook zo’n plantje wil • pannenkoekplant stekjes

pannenkoekplant stekjes

Het lijkt wel alsof iedereen pannenkoekplant stekjes wil. Een tijdje geleden alweer schreef ik dat ik een pannenkoekplant heb en dat ik zelfs al een paar stekjes heb.

Dat heb ik geweten ook.

De chaos die ik beschreef op Instagram als iemand stekjes aanbiedt, was ook opeens bij mij. Om die chaos te verminderen en om een logisch systeem te maken zodat ik niks vergeet, heb ik nu een webshop op mijn site gebouwd. Dit betekent overigens niet dat ik tien euro voor een stekje ga vragen: je betaalt alleen voor de verpakking en de verzending. Je wil natuurlijk wel dat zo’n stekje levend bij je aan komt.

Afijn: als je dus zo’n stekje wil, kun je vanaf nu mijn webshop in de gaten houden. In de webshop kun je gewoon betalen met iDEAL, PayPal of directe overboeking en dan heb je het stekje zo snel mogelijk in huis.

Nu hoop ik op iets meer rust in m’n Instagram inbox.


[qbutton size=”” style=”” text=”Bekijk hier de stekjes in m’n webshop” icon_pack=”” fa_icon=”” fe_icon=”” icon_color=”” link=”https://www.maartjeleah.com/shop/stekje-pannenkoekplant-pilea/” target=”_self” color=”” hover_color=”” border_color=”” hover_border_color=”” background_color=”” hover_background_color=”” font_style=”” font_weight=”” text_align=”center” margin=””]

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Veerlez
  19/09/2016 at 11:43 am

  Wat leuk dat je stekjes gaat aanbieden! Ik kwam er vorige week achter dat mijn moeder zo’n plantje heeft, dus ik krijg binnenkort al een stekje, maar anders had ik er nu meteen 1 bij jou besteld 🙂

  • Reply
   Maartje
   19/09/2016 at 3:57 pm

   Wat een geluk met zo’n moeder!

  Leave a Reply