Persoonlijk

Bijna december en dus tijd voor verlanglijstjes

Ik heb een soort haat-liefde verhouding met december. Aan de ene kant houd ik van de gezelligheid, kerst, veel eten en lekker warm binnen zitten terwijl het buiten sneeuwt. Aan de andere kant vind ik het toch iets minder leuk omdat ik allergisch ben voor de naalden van de kerstbomen en omdat ik zo slecht tegen de kou kan. Gelukkig verhelpt mijn nieuwe mooie warme jas dat laatste probleem.
Wat ik wel leuk vind aan december zijn de feestdagen en dan vooral het maken van verlanglijstjes. Ik weet dat ik het grotendeels niet krijg (we vieren dit jaar ook geen Sinterklaas), maar het maken van die lijstjes voelt al als winkelen.

1. Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn

Ik heb zo veel gehoord over dit boek. Nadat ik Carice en Halina bij De Wereld Draait Door zag zitten en over dit boek zag praten, wilde ik het liefst gelijk naar de boekhandel rennen om het te halen. Ik hoor van veel mensen dat het een leuk en luchtig boek is en daar heb ik wel zin in. Helaas laat m’n budget het op dit moment niet toe.

2. iPhone hoesje

Mijn iPhone hoesje is echt aan vervanging toe. Er zijn zo veel stukjes plastic vanaf gevallen dat mijn mobiel soms opeens uit mijn hoesje valt. Dat is niet echt handig kan ik vertellen. Dus ik zoek een mooi, handig en vooral stevig hoesje.

verlanglijst

3. Hele warme handschoenen

Die kunnen naast mijn hele warme jas niet ontbreken toch? Ik heb in de winter standaard twee paar handschoenen over elkaar aan, ik zou wel zulke warme handschoenen willen hebben dat dat niet nodig is. Ik denk alleen dat dat niet haalbaar is, mijn handen zijn niet warm te krijgen (ook niet als ik binnen zit). Maar ja, een mooi paar handschoenen is ook nooit verkeerd.

4. Moleskine notitieboekje met opdruk

Notitieboekjes kun je niet genoeg hebben. Ik niet, in ieder geval. Op de blog van Aline zag ik laatst wel iets heel leuks: een notitieboekje met opdruk. Hoe tof is het om een notitieboekje te hebben met je eigen logo, quote, tekening of zoiets? Ik zou er eigenlijk wel een met m’n logo willen.

5. Make-up

Make-up in het algemeen. Of een tegoedbon. Want alles gaat tegelijk op. Dat heb ik nou altijd, doe ik een half jaar met al m’n make-up en opeens is alles tegelijk op en moet ik voor een vermogen aan nieuwe make-up kopen. Vind ik niet zo leuk.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Kim
  26/11/2013 at 9:51 am

  Ik ben gek op verlanglijstjes!

 • Reply
  wies
  26/11/2013 at 10:33 am

  Op mijn verlanglijstje staat een highlighter van Nars of Mac :”)
  Leuk verlanglijstje!
  Liefs

 • Reply
  Sas
  27/11/2013 at 8:58 am

  Leuk verlanglijstje. Mijne komt binnenkort op mijn blog te staan 😉
  Vooral veel boeken.

 • Reply
  Lisa
  27/11/2013 at 4:14 pm

  Ik ben zo slecht in verlanglijstjes, ik wil áltijd van alles, behalve als ik erover na moet denken omdat het weer die tijd van het jaar is. Goed dat jij je lijstje al klaar hebt!

  • Reply
   Maartje (admin)
   27/11/2013 at 6:15 pm

   Ik had altijd hetzelfde. Sinds kort zet ik het in mijn notities als ik iets wil, als ik een verlanglijstje moet maken kijk ik daarin en ben ik snel klaar :).

  Leave a Reply