Persoonlijk

De meest populaire blogposts

Eigenlijk kijk ik nooit in m’n statistieken (die nummertjes interesseren me niet zo), maar een paar dingen vind ik wel leuk om te checken. Ten eerste de zoekwoorden waarmee mensen op m’n site komen (soms staan er de gekste dingen tussen) en het lijstje met m’n meest populaire blogposts. Die laatste deel ik vandaag met jullie!

1. Recensie: Divergent – Veronica Roth

Mijn meest bekeken blogpost is een recensie uit 2013. Huh?! Ik vind het overigens echt vreselijk om dat soort oude blogposts terug te lezen en ik zou het liefst allemaal dingen veranderen, maar dat doe ik maar niet. Het is ergens ook wel leuk om te zien. Dit is overigens typisch zo’n geval van veel bezoekers door Google, ik vraag me af in hoe veel boekverslagen delen van mijn stukje zit, haha.

2. Waarom wegwerpcamera’s zo geweldig zijn

wegwerp

Op nummer twee staat een blogpost die nog ouder is, namelijk uit 2012. Wow, toen ik nog rood haar had en m’n longboard nog niet verkocht had. Ik weet nog dat ik toen heel erg aan het zoeken was met waarover ik wilde bloggen en dat ik het spannend vond om dit online te zetten. Gek overigens dat het zo vaak bekeken is en dat ik 0 reacties heb. Ik ben nog steeds fan van wegwerpcamera’s trouwens, ik moet ze eigenlijk vaker gebruiken.

3. De invisibobble vs normale elastiekjes

Eindelijk een blogpost die iets nieuwer is! Deze is van eind 2014. Ik probeerde nieuwe elastiekjes, de invisibobble. De voor- en nafoto’s vind ik ook vrij verschillend, misschien dat de bezoekersaantallen daar vandaan komen. Ik gebruik overigens nog steeds de invisibobble elastiekjes, al moet ik wel nieuwe gaan kopen (ik ben ze al bijna alle drie kwijt)

 

invisibobble2

4. Recensie: IV van Arjen Lubach

Dat deze recensie vaak gelezen is, kan ik wel verklaren. Arjen Lubach had de recensie zelf op zijn Facebook gedeeld en op zijn site gezet. Verder werd het door meer mensen gedeeld. Ik was ook één van de eersten die hier een recensie over schreef (mijn recensie kwam één dag nadat het boek uit kwam).

5. Verschillende challenges voor 2015

Begin dit jaar schreef ik een blogpost met verschillende challenges die je in het nieuwe jaar zou kunnen doen. Blijkbaar willen veel mensen dat! Ik ben benieuwd hoe veel mensen hun challenges nog steeds volhouden.

chainkavett

6. Cheesecake Bagels & Beans

Dit is ook zo’n typisch geval van veel bezoekers door Google: er zijn vast veel mensen die op “Cheesecake Bagels & Beans” zoeken. Het leuke aan dit recept vind ik dat ik al veel reacties van lezers heb gekregen die de taart hebben gemaakt. Ik kreeg zelfs foto’s opgestuurd! Dat maakt me erg vrolijk. De taart is dan ook wel erg lekker, al moet ik zeggen dat ik hem ondertussen zo vaak gemaakt heb dat het een beetje veel van het goede werd!

cheesecake4

Ik vind het echt grappig om dit terug te zien, vooral omdat er ook blogposts tussen stonden die ik helemaal niet had verwacht. Kun jij je deze blogposts nog herinneren?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kim
  18/06/2015 at 11:00 am

  Wat leuk om te zien welke artikelen het beste worden bekeken.

 • Reply
  HesterAnne
  18/06/2015 at 2:37 pm

  Wel interessant om te lezen waar mensen blijkbaar op zoeken. De meeste van deze artikelen had ik nog niet eerder gelezen. Dus dat is ook leuk!

 • Reply
  Roshelle
  18/06/2015 at 5:29 pm

  De cheesecake! Die moet ik nog steeds een keer maken..

 • Reply
  Eva
  19/06/2015 at 5:47 pm

  Wat leuk om te zien inderdaad!
  En zo grappig, die invisibobble is nu helemaal in hier in Duitsland, bijna niemand draagt meer een normaal elastiekje!

 • Leave a Reply