Persoonlijk

Een desk planner voor chaoten

Eigenlijk ben ik hartstikke chaotisch. Ik ben goed in dingen vergeten, door elkaar halen en ga zo maar door. Ik probeer het op te lossen met duizend wekkers in m’n mobiel en een duidelijke agenda. Gelukkig valt het dan niet zo op. Het leerwerk voor mijn tentamenweken plan ik ook altijd braaf. Meestal op losse blaadjes, maar dat werkt niet echt want die raak ik kwijt. Daarna probeerde ik te plannen in m’n agenda, maar dat werkte helaas ook niet aangezien mijn agenda zo vol werd dat ik het overzicht kwijt was.

Ik dacht, ik heb een soort to-do boekje nodig. Alleen dan met een overzicht van de hele week. Dan leg ik die gewoon op mijn bureau en dan kan ik daarin plannen. Via via hoorde ik dat de Hema wel van die boekjes had, in ieder geval boekjes die ik daarvoor kon gebruiken. Dus ik naar de Hema, maar nee hoor ze hadden er nog nooit van gehoord. Ik een week later weer naar de Hema en ja hoor, ze lagen er gewoon.

deskplanner1

Ik heb het nu al even geprobeerd en het werkt gewoon. Als het niet gewerkt had, had ik het ook niet erg gevonden. Het boekje ziet er sowieso erg schattig uit. Op de bladzijdes heb je een overzicht met de dagen van de week. Op de achterkant staat nog een to do gedeelte, een ruimte voor notities en een lege ruimte. De achterkant gebruik ik (nog) niet echt, ik zou namelijk niet weten waarvoor. Ik leg het boekje ook met het weekoverzicht naar boven op m’n bureau, als ik dan naar de notities wil moet ik bladeren en dat is me echt te veel werk.

deskplanner4 deskplanner3

Met dit boekje gaat het vast helemaal goed komen met m’n tentamens en examens (hoop ik).

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Eva
  22/02/2014 at 12:51 pm

  Oh hee wat handig! Ik had een beetje hetzelfde idee, gebruik nu mijn agenda ervoor in combinatie met een To Do-app maar dit is gewoon alles in één, ideaal!

 • Reply
  Jeske
  22/02/2014 at 5:24 pm

  Ik ben dol op planners, notitieboekjes etc. en vooral op die van de Hema! Ik heb deze zelf ook!

 • Reply
  Vanessa
  22/02/2014 at 5:31 pm

  Deze lijkt mij erg handig!

 • Reply
  Eline
  23/02/2014 at 11:39 am

  die is leuk!

 • Reply
  Melike
  26/02/2014 at 4:54 pm

  Ik heb dit zo erg nodig..

 • Reply
  Rianne
  04/03/2014 at 9:07 am

  Wat leuk!! En super handig lijkt me! Ik ga vandaag snel naar de Hema, kijken of ze er nog steeds zijn…

 • Leave a Reply