Persoonlijk

Even een dagje Disneyland

Een reden waarom m’n school zo leuk is: wij gaan elke vijf jaar naar Disneyland. Helemaal handig voor de vwo-leerlingen, die gaan dus twee keer in hun schoolcarrière. Helaas gold dat niet voor mij, aangezien ik in de eerste nog op een andere school zat. Ik was nog nooit naar Disney geweest. iIk wilde wel, maar ik ging naar de Efteling en naar Walibi. Hoe veel ik ook zeurde, een dagje Disney werd het niet. Gelukkig kon ik dat nu allemaal inhalen. Daarvoor moest ik wel twee nachten in een bus – met véél te weinig beenruimte – doorbrengen, maar ja dat had ik er natuurlijk allemaal voor over.

disney2
Hoe was het dan? Nou, echt leuk. Ik vond het vooral gezellig met m’n klasgenoten. Maar eerlijk gezegd viel het park me een beetje tegen. Toen ik daar liep had ik het idee dat het er 10 jaar geleden prachtig uit zag, maar er ook al 10 jaar lang niks aan gedaan was. Een likje verf had er hier en daar wel overheen gemogen, de posters die er hingen waren bijna helemaal wit geworden. Er waren enorm veel medewerkers in het park aan het schoonmaken (troep van de grond rapen), maar de wc’s zagen er ook uit alsof ze al 10 jaar niet waren schoongemaakt. Dus of ik nu alles heb ingehaald? Ik kon alleen maar denken: was ik hier maar 10 jaar geleden geweest! Ik weet zeker dat ik het helemaal het einde had gevonden. Eigenlijk wil ik nog wel een keer naar Disney, maar dan ook daar overnachten zodat je lekker alle tijd hebt. Daarnaast wil ik dan een ander soort kaartje zodat je niet alleen in het Disneyland Park kan, maar ook in het Walt Disney Studios Park (daar schijnen de leuke attracties te zitten). Als laatste misschien wel het allerbelangrijkste: ik wil de mogelijkheid om ergens anders te eten dan in het park zelf. In het park was alleen maar ongezond eten en drinken. Ik moet zeggen dat de achtbanen wel echt een stuk beter waren dan alle achtbanen waar ik ooit in ben geweest. Vooral de Big Thunder Mountain vond ik heel erg vet. De Space Mountain vond ik ook leuk, alleen ik ben nogal klein voor die beugels dus dat vond ik doodeng. Daarnaast hielp het niet echt dat vlak voordat we erin wilden, er een melding kwam dat de veiligheidsbeugels kapot bleken te zijn. Hielp ook niet echt voor m’n zenuwen.
2014-03-07 17.45.01-2
De foto’s die je hier ziet heb ik met m’n mobiel gemaakt (alhoewel, de tweede is gemaakt door Maikel). Zoals je al op de tweede foto ziet, heb ik wel nog andere foto’s gemaakt met een wegwerpcamera. Als deze foto’s gelukt zijn, zal ik daar nog een fotopost over maken!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sharrel
  12/03/2014 at 8:11 am

  Zo jaloers! Ben nog nooit naar Disney Land geweest!

  x

 • Reply
  Maaike
  12/03/2014 at 9:00 am

  Ik ben vroeger, toen ik heel klein was, naar Disneyland geweest. Toen vond ik het echt geweldig!

 • Reply
  Vanessa
  12/03/2014 at 9:27 am

  Ik vind Disneyland heel leuk! Ben er al enkele keren naartoe geweest en heb telkens een fijne tijd beleeft.

 • Reply
  Eline
  12/03/2014 at 11:31 am

  super he! Ik ga er ook graag heen!

 • Reply
  Hesteranne
  14/03/2014 at 3:46 pm

  Disneyland is zo leuk! Ik voel me altijd net weer een klein meisje 😀

 • Reply
  Rianne
  17/03/2014 at 6:38 pm

  Zo leuk! Ik wil ook nog een keer graag naar Disneyland, ik ben er wel een paar keer geweest, maar dat is wel zo’n 10 jaar geleden.

 • Leave a Reply