Fotolocatie in het centrum van Haarlem

Fotolocatie in het centrum van Haarlem

Vorige week maakte ik foto’s met Lisa Zilver. Op één van haar foto’s op Instagram had ik gezien dat ze foto’s had gemaakt op een super toffe locatie in Haarlem met de Sint-Bavokerk op de achtergrond. Ik was zó verbaasd toen ik die foto zag: waar zou dat in hemelsnaam zijn? En ik ken Haarlem inmiddels wel een beetje, maar hoe kon ik zo’n mooie locatie missen?

View this post on Instagram

Haarlem keeps surprising me. I live just around the corner from this public garden, but I never knew the view was this perfect from there. Also: I can't get over how extremely adorable Bianca and Tim look together! . . . . . #fotograafhaarlem #bruiloftfotograaf #bruilofthaarlem #amsterdamphotographer #europeanweddingphotographer #belovedstories #wijgaantrouwen #trouwenin2018 #heyheyhellomay #thisishaarlem #haarlemcityblog #wildoxen#junebugwedding #soloverly #dirtybootsandmessyhair #radstorytellers #trueloveinspo #authenticlovemag #theknot #sisterphotogs #justalittleloveinspo #oarsandbeanies #yourockphotographers #anotherwildstory #unconventionaltogs #radlovestories #wildhairandhappyhearts #ohwowyes #trouweninhetbuitenland

A post shared by Lisa Zilver (@lisazilver) on


Toen ik dus zelf wat foto’s ging schieten met Lisa, stelde ik voor om daar ook wat foto’s te maken. Op m’n Instagram merkte ik gelijk dat meer mensen wilden weten weten waar deze locatie is. Gelukkig was ik dus niet de enige die dit niet wist!

Dus, voor eens en voor altijd vastgelegd: deze fotolocatie in het centrum van Haarlem is de Wijngaardtuin. Het ligt tussen de Smedestraat, Jansstraat en de Morinnesteeg. Vanaf het station is het zo’n tien minuten lopen. De tuin is (helaas) niet altijd open, maar op werkdagen van 10 tot 5. Het is even zoeken, maar als je het gevonden hebt, is het uitzicht alle moeite waard. En een voordeel van dat het even zoeken is: het is er vaak hartstikke rustig, dus je kunt goed de tijd nemen voor je fotoshoot.

Foto van mij door Lisa Zilver.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!
Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 10/07/2018 / 1:10 pm

    Heel mooi!!
    Ik ben altijd zo blij als een stad nog veel verrassende plekken heeft 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.