Persoonlijk

Happy Monday #1: verslag & favorieten afgelopen week

Het is weer maandag! Tijd voor een nieuwe week. Afgelopen week ben ik lekker uit eten geweest, heb ik een heerlijke pizza en taart gemaakt en kwam mijn nieuwe iPhone eindelijk binnen! Daarnaast heb ik een leuke video en een leuk recept verzameld om deze maandag door te komen.

Vaak wil ik bijvoorbeeld een fotoverslag van mijn week, mijn favoriete producten of iets anders delen. Het probleem is dan dat ik dan niet genoeg inhoud heb voor één blogpost. Vandaar deze blogpost, waarin ik al die verschillende dingen in één blogpost vertel. Een soort samenraapsel van verschillende dingen die ik doe en leuk vind van de afgelopen week. Laat even weten wat je ervan vindt! Ik denk erover om het elke maandag te laten terugkomen. Als je trouwens nog een vraag voor mij hebt, daarvoor heb ik een formuliertje in mijn sidebar gemaakt. Lees het onderdeel Q&A onderaan deze blogpost voor meer informatie!

Afgelopen week..

Ging ik naar de Tolhuistuin in Amsterdam! Dit is een restaurant in Amsterdam-Noord. We gingen hierheen, omdat mijn moeder jarig was. Het is een beetje het idee van tapas, je bestelt meerdere kleine gerechten. Ik ging zelf voor lamsgehakt met curry en een Ceasar salade. Je deelt ook veel gerechten, dat vind ik altijd wel erg gezellig. We hebben er allemaal heerlijk gegeten. Vooral het gehakt met de curry vond ik echt heerlijk!IMG_1324Gehakt met curry. De saus was een soort yoghurtsaus.

IMG_1326Het eten van mijn moeder (legume pressé)!

IMG_1325We hebben erg gezellig zitten eten, ik heb ervan genoten.

Daarnaast was de komst van mijn nieuwe telefoon, ook echt een hoogtepunt. Ik ergerde me al zo lang aan mijn oude iPhone 4s! Dit is echt genieten.

Zoooo blij met m'n nieuwe iPhone .

Afgelopen week maakte ik ook deze heerlijke pizza. Ik besloot voor het eerst om ook de bodem zelf te maken, gelukkig met succes. Het recept komt morgen online!

M'n zelfgemaakte pizza was echt zooo goed gelukt .

Het bleef niet alleen bij een pizza, ik maakte namelijk ook een taart! Het werd een citroen-schuimtaart. Het was wel even een werkje, maar het eindresultaat mag er zijn. Het is een heerlijke frisse taart geworden.

Taart

Lekker hoor.

Recept

bulgursalade_iris

Foto door Iris

Eindelijk heb ik de welbekende bulgursalade van Iris uitgeprobeerd! Ik zag natuurlijk al vaker foto’s voorbij komen, maar ik had het zelf nog nooit gemaakt. Tot afgelopen week! Ik kwam erachter dat ik alle ingrediënten wel in huis had en besloot het te maken. Het is echt een lekkere salade, ik denk dat ik het volgend studiejaar ga maken om mee te nemen naar college (als ik bijvoorbeeld de hele dag weg ben).

Video


Ik ben echt fan van deze video van Nikkie! Sowieso vind ik haar video’s erg leuk en inspirerend, maar zij draagt dagelijks veel meer make-up dan ik. Als ik iets probeer na te maken, pas ik dat natuurlijk wel aan. Nu heeft ze een Back To School tutorial gemaakt, waarbij dat niet eens hoeft. Het is vrij natuurlijke make-up en de producten die ze gebruikt zijn niet heel duur. Aanrader!

Favoriete producten

Ik ben helemaal weg van deze kwast van Zoeva en deze mascara van Benefit! De kwast van Zoeva (322 Brow Line) heb ik al iets langer en gebruik ik om mijn wenkbrauwen bij te tekenen (van mezelf heb ik niet zo veel wenkbrauw namelijk). Ik vind de kwast fijn, omdat het een hele stevige kwast is. Je pakt zo meer product op dan bij een slappe kwast en het bijtekenen gaat een stuk sneller en netter. De mascara (Benefit Roller Lash) kocht ik een paar weken terug en ook daar ben ik fan van. Ik had de laatste tijd steeds mascara’s die totaal niet werkten. Nu heb ik eindelijk iets gevonden dat wel werkt!zoevabenefit zoevavoorennafotomaartje

Q&A

Laatst heb ik in mijn sidebar een klein Ask Me Anything formuliertje toegevoegd. Ik krijg wel eens op Twitter of via m’n mail vragen en het leek me leuk om deze soms hier te gaan beantwoorden. Heb je dus een vraag voor mij, stel deze in het formuliertje in mijn sidebar en wie weet zie je volgende week hier je antwoord.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Catharina
    24/08/2015 at 10:02 pm

    Leuke blogpost

  • Leave a Reply