Persoonlijk

Happy Monday #11: veel bloggen & studeren

Lees verder om te zien wat ik afgelopen week gedaan heb!

Goedemorgen! Afgelopen week heb ik heel veel gedaan. Zo heb ik veel op mijn blog geplaatst (misschien dat het je opgevallen is). Door mijn nieuwe camera, maakte ik veel meer foto’s en ging ik ook veel vaker bloggen. Hopelijk kan ik dat een beetje volhouden! Daarnaast heb ik veel aan school gewerkt, ik heb twee lange dagen doorgebracht in de bibliotheek.

Mijn nieuwe camera! Ik schreef er al een stukje over, dat kun je hier lezen. Op de tweede foto was ik heel geduldig (niet echt) aan het wachten totdat mijn camera opgeladen was en ik alles kon gaan uitproberen.

Ik zat de hele dag in de bibliotheek. Ik schreef een onderzoeksvoorstel en werkte zo ver mogelijk vooruit. Ik probeer altijd als ik in de bieb ben zo veel mogelijk af te maken, zodat ik thuis rustig kan zitten (en bloggen!).

Het boek van Maartje Wortel kwam binnen! Ik heb echt zin om het te gaan lezen.

Toen Maikel z’n verjaardag vierde, kreeg hij een vijzel. Het was dus tijd voor pasta pesto! Dat gerecht vinden we allebei zo lekker en we hadden het ook wel een beetje gemist. We hadden eerst namelijk geen staafmixer en geen vijzel om het klaar te maken. Als toetje namen we twee mini cheesecakejes, die waren nog over van zijn verjaardag.

Links zie je een foto van mijn nieuwe trui (die maakte ik voor m’n ouders), ik ben echt blij met deze trui. Rechts zie je een gesprek onder de foto van het boek van Maartje Wortel. Ik moest er zo hard om lachen!

Op mijn vrije woensdag ging ik zowel keihard aan school werken, als koekjes bakken. Ze waren gelukkig echt lekker geworden!

Donderdag was ik al heel vroeg op pad, ik moest namelijk een contract tekenen. Ik ga bijles Nederlands geven! Ik heb er echt zin in, aankomende week is mijn eerste bijles. Ik was in een heel leuk gedeelte van Amsterdam. Zelf kom ik in Amsterdam nooit echt verder dan het centrum (waar ik studeer), dat is wel jammer, want eigenlijk is dat het minst leuke aan heel Amsterdam.

De rest van de dag zag eruit als op de meest linker pagina: in de bibliotheek, hard aan de studie. Toen ik (laat) thuis kwam, lag er een pakketje voor me klaar! Maikel had een kersttrui voor me gekocht. Zo blij mee!

Het weekend zag er zo uit. Vrijdag ging ik met m’n zus koken, dat werden pizza’s op Turks brood (aanrader!). Met Maikel speelde ik de betoverde doolhof en er lagen nog pakketjes van de Sint klaar, ondanks dat we het niet vierden. Ik kreeg een mooi paar sokken!

Volgende week wordt weer lekker druk, de tentamens komen er al weer aan. Hopelijk houd ik nog lekker veel tijd over om te bloggen. Tot volgende week!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tea
  07/12/2015 at 9:36 am

  Drukke week heb je gehad, veel studie! Zelfgemaakte pesto lijkt me zoveel lekkerder dan pesto uit een potje, maar helaas hebben wij hier ook niks om het mee te kunnen maken.

  • Reply
   Maartje (admin)
   07/12/2015 at 4:29 pm

   Het is ook echt veel lekkerder! Het is de moeite waard om een vijzel aan te schaffen :).

 • Reply
  Anna
  07/12/2015 at 10:39 am

  Wat fijn dat je meer foto’s maakt met je nieuwe camera. Feestje! En de trui lijkt me heerlijk, ziet er mooi uit. Fijne week! 🙂

 • Reply
  Veerlez
  07/12/2015 at 3:17 pm

  Wat een heerlijke trui <3 & nu heb ik zin om betoverende doolhof te spelen! 🙂

 • Reply
  Bettie
  07/12/2015 at 7:10 pm

  hihi, wat een leuke kersttrui heeft je vriend voor je gekocht!

 • Leave a Reply