Persoonlijk

Happy Monday #14: Kerst

Klik verder om te zien wat ik afgelopen week gedaan heb!

De eerste week van de kerstvakantie is alweer voorbij, dat gaat altijd zo snel! Ik wil altijd heel veel doen en voordat ik het weet is m’n hele vakantie voorbij en heb ik alleen The Sims gespeeld. Nouja, gelukkig is dat tenminste wel heel leuk.

De eerste week van mijn kerstvakantie stond voornamelijk ook in het teken van voorbereiding voor de kerst. Maikel en ik gingen op beide kerstdagen het toetje verzorgen, vandaar dat we al snel bezig waren met ijs maken. Dat moet je namelijk wel even plannen: de bak van de ijsmachine moet minimaal een nacht in de vriezer staan, voordat je ijs kunt maken. Even snel ijs maken zit er dus niet in. Op de tweede foto maakte ik even snel een selfie, omdat ik naar de kapper was geweest. Ik ga altijd veel te laat pas weer naar de kapper, dan is het zo dood dat er een enorm stuk vanaf moet. Dat was deze keer weer het geval. Volgende keer ga ik echt eerder naar de kapper (dat zeg ik dus elke keer).

Ik probeerde iets meer te lezen, want ik liep gigantisch achter met m’n Goodreads Reading Challenge. Ondertussen heb ik al geaccepteerd dat ik het nooit meer ga redden om 30 boeken te lezen dit jaar, dus ik heb het teruggeschroefd naar 25. Ik vind het altijd zo frustrerend dat het niet lukt. Het komt denk ik doordat ik veel boeken niet helemaal uitlees, dan vind ik niet dat ik ze als gelezen kan markeren. Daarnaast lees ik natuurlijk veel voor m’n studie en niet alles is op Goodreads te vinden. Ach ja, volgend jaar weer een poging.

Verder dronk ik de hele week m’n appelsap uit dit glas, ik word daar helemaal vrolijk van.

Dit was mijn eerste kerstdag! Links zie je wat ik aan had, je kunt zien welk jurkje het geworden is. De boom zag er ook gezellig uit, met allemaal cadeautjes eronder. Ik zal binnenkort in een post met meer foto’s laten zien van wat ik gekregen heb!

Links zie je het toetje dat Maikel en ik gemaakt hadden. Het is een bolletje zelfgemaakt yoghurtijs, een bolletje zelfgemaakt chocoladeijs en een kleine brownie met chocoladeglazuur. We wilden het toetje niet te overdreven maken, omdat je meestal bij het toetje al helemaal vol zit van al het eten. Dat was gelukt: qua hoeveelheid was het precies goed.

Verder kun je zien dat ik mooi pastte bij het kleed en thee dronk uit een Diddl mok.

Op de tweede kerstdag speelden we vooral veel spelletjes, zoals deze mega Jenga en Scotland Yard. Ik houd normaal niet erg van spelletjes (ik kan vooral slecht tegen mijn verlies), maar ik vond het eigenlijk heel leuk.

Dobby had het erg naar zijn zin. De schoenen van mijn zus waren zo te zien een erg lekkere plek om op te liggen en onder de Jenga was misschien een iets minder tactische plek om te gaan zitten.

IMG_2479

Een foto van m’n huis op The Sims 4 kan niet ontbreken, want ik was hier echt super trots op. Ik wilde eigenlijk een starterwoning maken voor m’n sim, alleen nu is het per ongeluk een halve villa geworden. Dat gebeurt me nou altijd.

IMG_2480

Als laatste: mijn foto’s op Instagram met de meeste likes! Blijkbaar was m’n haar erg leuk.

Dat was mijn eerste week van de kerstvakantie! Ik heb er nu al van genoten, nu nog even genieten van de laatste week.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  28/12/2015 at 1:52 pm

  je hebt inderdaad een prachtig huis gebouwd haha ik ben met dat deel altijd zo lang bezig!

 • Reply
  Bettie
  28/12/2015 at 2:08 pm

  ooh god, de sims. Dat kan ik echt uren lang doen toen ik jonger was, nouja dat was dan wel met sims 1.

 • Reply
  anna
  28/12/2015 at 9:38 pm

  Veel leuke foto’s! Ik moest zo lachen om die zin in het begin, want het is zo herkenbaar. Ik ben echt verslaafd aan de Sims! Dit weekend ging ik het weer eens spelen en ik wilde niks anders meer doen, hahaha. Nu voel ik telkens de drang om het te spelen, maar ik heb helemaal geen vakantie en moet gewoon werken *mweh* Haha. Fijne vakantie!

  • Reply
   Maartje (admin)
   30/12/2015 at 3:10 pm

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige!

  Leave a Reply