Persoonlijk

Happy Monday #16: Ellie Goulding & nieuwe laptop

Klik verder om te zien wat ik afgelopen week gedaan heb!

Goedemorgen! Afgelopen week was echt geweldig. Ik ging naar het leukste concert ooit en kocht een nieuwe laptop. Ondertussen maakten we ons onderzoek af en had ik een wat rustigere week.

De nieuwe boeken van Das Mag kwamen binnen! Het smelt van Lize Spit en Schuld van Walter van den Berg. Er zaten ook hele mooie boekomslagen bij het pakketje. Het is misschien een beetje onhandig dat ik nu niet meer precies kan zien welk boek welke is, maar dat is het waard. Ik vind het zo mooi staan in mijn kast! Ik hoop dat ik snel aan de nieuwe boeken kan beginnen, nu nog kiezen welke ik als eerste lees!

Hele blije foto’s van mij, want ik ging naar het Ellie Goulding concert! Ik keek er al zo lang naar uit. Trouwens, tip: verlies niet je evenwicht als je zo’n foto voor de spiegel maakt, want dan krijg je dit.

Het concert was zoals ik had verwacht, helemaal geweldig. Ik kocht gelijk een muts en die heb ik de rest van de week zo ongeveer gedragen. Je kunt een uitgebreide blogpost over het concert hier vinden. Het voorprogramma was overigens Sara Hartman en dat vond ik ook echt leuk. Ze heeft nog niet echt veel liedjes, maar wat op Spotify staat luister ik nu graag.

IMG_2646Deze week las ik ook weer een boek uit: het vijfde boek van dit jaar. Wederom was het een hartstikke leuk en spannend boek! Je kunt hier mijn hele review vinden.

Zaterdag was een hele leuke dag, ik ging namelijk naar Haarlem om eerst wat te eten en daarna naar de Apple Store te gaan voor een nieuwe laptop. Het was echt nodig, mijn oude laptop ging steeds meer kapot.

Aangezien je dus tegenwoordig geen tasjes meer krijgt, had ik voor de zekerheid een eigen tas meegenomen met een peer erop. Ik had nog gehoopt dat ik een hele mooie duurzame tas van Apple kreeg (had ik ook wel verwacht bij zo’n groot bedrag), maar dat was dus niet zo. Geen probleem, dan loop ik met een perentas in de Apple Store en vervoer ik m’n Apple producten ook verder in een perentas.

De rest van het weekend heb ik eigenlijk voornamelijk m’n nieuwe laptop ge├»nstalleerd. Echt, wat een verademing. Fijne maandag allemaal!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Janna
  01/02/2016 at 9:13 am

  Wow, gaaf dat je bij Elle Goulding was! En fijn, een nieuwe laptop aan het begin van het semester, voelt toch goed.

  • Reply
   Maartje (admin)
   01/02/2016 at 12:57 pm

   Precies, mooi begin van het nieuwe blok :).

 • Reply
  anna
  01/02/2016 at 10:04 am

  Hahaha, die laptop in een boodschappentas, lol! Van de ene kant ook maar beter, ik wil namelijk nooit dat mensen zien waar ik ben geweest en wat er in de tas zit ivm diefstal. Kan zomaar gebeuren! Als ik mijn laptop in een canvas tas stop denkt niemand dat daar een laptop in zit, haha :-). Erg leuke foto’s! Moest lachen om die foto bij de spiegel, dat zou net wat voor mij zijn.

  • Reply
   Maartje (admin)
   01/02/2016 at 12:57 pm

   Dat is zeker waar! Gelukkig ben ik niet de enige die dat soort dingen doet, haha.

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  01/02/2016 at 12:02 pm

  haha geweldig! de ene kant maar beter ook! liefs X en een hele fijne week verder

 • Leave a Reply