Persoonlijk

Happy Monday #18: uit eten & Zaandam

Klik verder om te zien wat ik afgelopen week heb gedaan!

Deze week begon totaal niet leuk: mijn lieve kat die ik al heb sinds mijn 6e, moest ingeslapen worden. We zagen het al een beetje aankomen (ze was al heel oud en ziek), maar dat maakte het niet minder naar.

zaandam1 zaandam2

Dinsdag ging ik samen met Maikel naar Zaandam. Hij moest daar een voorlichting over zijn studie geven, ik wilde wel wat afleiding. We liepen wat door Zaandam en gingen ’s avonds uit eten bij La Cubanita. Zaandam vond ik echt een leuke stad, ik kan wel begrijpen dat veel mensen die bijvoorbeeld in Amsterdam werken of studeren, daar gaan wonen. Het is ook maar 10 minuten met de trein (tenminste, als je trein gaat, ik stond zelf een half uur te koukleumen op het station).

Links zie je het uitzicht bij La Cubanita: zo mooi! Het lijkt me overigens ook geweldig om daar aan de overkant te wonen. We hebben al bedacht dat we ook een keer in de zomer hier willen eten: zo op dat terras aan het water, zien we wel zitten. Ik probeerde daarnaast nog wat foto’s van het eten te maken, maar dat lukte niet zo goed want alles was zo lekker en ik had het al op voordat ik een foto kon maken.

Woensdag ging ik sporten, koekjes bakken en vooral studeren. Het sporten ging niet zo best, dat kwam waarschijnlijk omdat ik te weinig van tevoren gegeten had. Het koekjes bakken en het studeren ging gelukkig een stuk beter!

Donderdag vertrok ik iets eerder naar Amsterdam om me in te schrijven bij de bibliotheek! Ik woon hier inmiddels een jaar, maar het was er nog steeds niet van gekomen. Gelukkig heb ik nu een lidmaatschap, kan ik lekker veel boeken  lezen en ook studeren met dit mooie uitzicht.

De rest van de week heb ik niet zo veel gedaan. Of nouja, ik heb wel veel gedaan, maar niet iets dat interessant is op de foto. Foto’s van mijn boeken gaan op een gegeven moment ook vervelen, natuurlijk.

Fijne maandag allemaal!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Hester
  22/02/2016 at 10:08 am

  Oh meh, je kat in laten slapen is echt niet chill 🙁 De kat waar ik mee opgegroeid ben ging ook opeens dood toen ik elf was en ik was toen echt helemaal van slag. De rest van je week ziet er wel leuk uit!

 • Reply
  Janna
  22/02/2016 at 6:11 pm

  Balen van het begin van de week 🙁 Gelukkig werd het daarna alleen maar fijner. Je foto’s in Zaandam zijn echt mooi!

 • Reply
  Inaya
  23/02/2016 at 11:21 am

  Die koekjes zien er lekker uit!

 • Leave a Reply