Persoonlijk

Happy Monday #5: Rijbewijs gehaald!

Goedemorgen! Ik laat je weer zien wat ik afgelopen week gedaan heb.

Afgelopen week was vrij druk. Ik had twee deadlines snel achter elkaar, er moesten namelijk twee werkstukken ingeleverd worden. Dat was nog best veel werk, ondanks dat ik ruim op tijd begonnen was. Ik schat altijd verkeerd in hoe lang het nog duurt om de opmaak goed te krijgen en alles voor de laatste keer door te lezen: dat kost me altijd meer tijd dan ik denk. Afijn, beide deadlines zijn evengoed ruim gehaald.

Naast die deadlines moest ik dus ook nog even heen en weer naar Hoorn voor mijn rijexamen. Ik was zenuwachtig! Ik had expres tegen heel weinig mensen gezegd dat ik mijn rijexamen had, omdat ik bang was dat ik zou zakken. Gelukkig waren mijn zenuwen helemaal voor niks, het ging heel goed. Ik wist ook wel dat ik het zou halen als er niks geks zou gebeuren, mijn rijlessen de laatste tijd gingen allemaal goed. Maar ja, je weet het natuurlijk nooit en er kan opeens iets gebeuren waardoor je het even niet meer weet. Gelukkig ben ik daar nu helemaal vanaf! Ik wilde al heel graag rijden, maar dat mag natuurlijk nog niet. Aankomende woensdag mag ik mijn rijbewijs ophalen, maar dan zit ik net in mijn tentamenweek.. Hopelijk heb ik dat weekend dan even de tijd om lekker te gaan rijden!

IMG_1866
Ik moest zo lachen om dit stukje op de Facebook van mijn rijschool. Echt leuk dat ze bij iedereen een persoonlijk verhaaltje zetten.

IMG_1872
Toen lagen er opeens allemaal kaartjes in m’n brievenbus. Ik vind kaartjes krijgen zo leuk en ik had het nu ook helemaal niet verwacht, dat maakt het alleen nog maar leuker.

IMG_1869
Dit is ongeveer hoe de rest van m’n week eruit zag. Ik moest heel veel lezen & leren. Ik schreef er nog een blogpost over, namelijk hoe je gefocust blijft. Dat ging deze week gelukkig erg goed.

Lekker tekenen.
Als pauze besloot ik weer eens te gaan tekenen. Ik kan me niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat ik dat deed. Een paar jaar geleden hield ik enorm van tekenen, ik wilde zelfs naar de kunstacademie. Daarna kwam ik erachter dat dat toch helemaal niks voor mij is. Gek genoeg ben ik toen helemaal gestopt met tekenen, waarom weet ik niet. Nog geïnspireerd door de blogpost die ik geschreven had, maakte ik toen dit.

IMG_1886
Ik heb ook nog geprobeerd hem mooier te maken op de computer, maar dat vergt wel echt wat oefening. Het komt ook nog totaal niet in de buurt van wat ik eerst maakte, maar het is wel weer eens leuk om te doen. Ik heb op internet ook al tutorials zitten kijken van hoe je dit soort tekeningen mooi kunt aanpassen in Illustrator, dat ga ik binnenkort maar eens proberen.

Favorieten

Het leukste aan deze tijd, vind ik dat het bijna Halloween is. Met Halloween heb ik zelf helemaal niks, maar bijna Halloween betekent heel veel leuke Halloween make-up tutorials op YouTube. De meest bizarre looks komen dan voorbij, ik kan daar echt urenlang naar kijken.

Deze van Desi is wel echt m’n favoriet. Ik vond haar tutorials van vorig jaar al zo geweldig, ik dacht dat het niet meer beter kon en toen kwam ze met dit. Wow.


M’n andere favoriete video is ook een video van Desi, namelijk een collab met Lustrelux. Deze video is zo grappig, dat ik hem een paar keer uit moest zetten, omdat ik het niet meer aan kon.


De laatste video is een hele andere soort video. Je hebt vast wel opgevangen dat De Groene Meisjes een boek uitgebracht hebben (zo niet: check het boek zeker!). Aline deed van dat boek de fotografie en ze maakte ook een kleine video over het boek. Ik vind de foto’s en het filmpje zo mooi geworden. Sowieso vind ik de video’s van Aline erg mooi, zeker nog een aanrader om die te bekijken!

Ik had nog allemaal leuke nieuwe lettertypes die eigenlijk ook in mijn favorieten horen. Dat werd alleen zo veel dat het niet meer mooi paste. Die houden jullie dus nog van me tegoed in een nieuwe blogpost!

Fijne maandag allemaal!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply