Persoonlijk

Happy Monday #8: naar IKEA & outfitfoto’s maken

Lees verder om te zien wat ik afgelopen week heb gedaan!

 

Iets waar ik enorm van geniet als ik bij m’n ouders thuis ben: met de katten knuffelen! Vaak als ik op de bank zit, springt Dobby gelijk op me. Daar heb ik helemaal geen problemen mee!

Maikel en ik keken samen nog Expeditie Robinson terug, terwijl we de famous bulgursalade van Iris aten. Toen ik die salade voor het eerst maakte, was ik echt bang dat hij het niks zou vinden. Dat was gelukkig niet het geval, hij vroeg zelfs of we “die ene salade met dat rijst spul” weer eens zouden eten. Yes! Het leukste aan de salade vind ik overigens dat je de dag erna gelijk een heerlijke lunch hebt.

Ik houd ervan om m’n haar te krullen en vooral de krullen op de tweede dag vind ik zo fijn. Deze foto’s heb ik dus gemaakt op de dag nadat ik m’n haar gekruld had, het blijft zo goed zitten. Zelfs de derde dag had ik nog slag. Dan heb je er wel plezier van!

Van die good hair day maakte ik gelijk gebruik: ik ging outfitfoto’s maken! Ik sleepte Maikel mee naar het parkje achter ons huis en maakte een paar foto’s. Ik vind foto’s maken nog steeds super ongemakkelijk, het kwam echt door Maikel dat de foto’s nog best leuk geworden zijn. Er waren best wat mensen in het park en ik wilde al heel snel naar huis rennen, maar door Maikel heb ik dat niet gedaan. Daar ben ik nu heel blij mee! Ik kreeg ook gelijk leuke reacties op de outfit, ik ben zeker van plan om dit vaker te gaan doen.

Met Maikel gingen ik naar de Ikea. We wisten al lang wat we nodig hadden (een extra kastje voor in de badkamer aangezien het huidige kastje uitpuilde met al mijn spullen, oeps).  Toch vind ik het heel leuk om even door de Ikea te wandelen, vooral de kinderafdeling is mijn favoriet. Normaal probeert Maikel me altijd zo snel mogelijk bij de knuffels weg te krijgen, maar dat was nu duidelijk niet gelukt. Ik vind de knuffels altijd zo leuk. Nu hadden ze die knuffels nagemaakt van kindertekeningen, helemaal geweldig. Bovenstaande knuffel was echt m’n favoriet, niet meegenomen overigens (helaas).

Nog twee willekeurige foto’s van afgelopen week. Links is m’n haar de derde dag na krullen overigens, dan maak ik er bijna altijd vlechtjes in. Ik houd echt van vlechtjes! Rechts is de binnenkant van de lift op de universiteit. Die telefoon is voor als er nood is, dan moet je een bepaald nummer draaien. Hoe tof het er ook uit ziet, ik zou me toch ernstig zorgen maken als ik vast kom te zitten, ik heb nog nooit zo’n telefoon gebruikt!

 
Als bonus: een foto die m’n moeder van mij en Dobby maakte op de luie zondag. Fijne week allemaal!
dobby

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ismay
  09/11/2015 at 3:41 pm

  Waauw, je haar! Super mooi <3 Fijn he, zo'n vriend die je kan helpen bij het maken van outfitfoto's! 🙂 En wat is Dobby een schattje, zeg!

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/11/2015 at 3:51 pm

   Dankjewel! Ja is zeker handig, haha!

 • Reply
  Sylvia
  09/11/2015 at 3:41 pm

  Zeker die outfitfoto’s blijven maken, is zowel leuk voor je blog als voor later 🙂 Inderdaad tof dat IKEA van kindertekeningen knuffels maakt, zitten leuke dingen tussen.

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/11/2015 at 3:52 pm

   Precies! Ik vind het nu al leuk om outfitfoto’s van vorig jaar terug te kijken, laat staan als ik het over 10 jaar terug kijk!

 • Reply
  Kim
  09/11/2015 at 4:18 pm

  Je haar is echt prachtig!

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/11/2015 at 4:24 pm

   Ah thanks!

 • Reply
  Saskia | SASHIONBLOG
  09/11/2015 at 5:32 pm

  Wat een leuke foto’s!! Je haar is prachtig en wat had je een leuke outfit aan! 🙂 Die knuffels van de Ikea vind ik ook super leuk. Heb ze zelf nog niet in het echt bekeken, haha, maar ik vrees dat ik er één zou meenemen als ik naar de Ikea zou gaan, haha!

  – Saskia

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/11/2015 at 6:51 pm

   Dankjewel! Ja, ik wilde eigenlijk al die knuffels meenemen.. Het is denk ik maar goed dat ik snel weg ben gelopen!

 • Reply
  Shalane - The Fashion Moodboard
  09/11/2015 at 7:26 pm

  Wat een leuke en mooie kat heb je! Die knuffels van de Ikea van kindertekeningen zijn zooooo leuk <3

  Liefs,

  Shalane

  • Reply
   Maartje (admin)
   09/11/2015 at 7:52 pm

   Het is inderdaad echt een schatje, hihi. Ja geweldig zijn die knuffels hè!

 • Reply
  Mama van Vesper
  10/11/2015 at 11:52 am

  altijd leuk zulke logies! Mooie foto’s!

  • Reply
   Maartje (admin)
   10/11/2015 at 7:53 pm

   Dankjewel!

  Leave a Reply