Persoonlijk

Happy Monday #9: winkelen & masterdag

Lees verder om te zien wat ik afgelopen week gedaan heb!


Deze week begin ik met deze prachtige culinaire foodfoto’s. Links is een foto van standaard avondeten als ik eigenlijk niet zo veel kan bedenken. Rechts zie je wat Maikel en ik aten toen we een keer samen konden lunchen. Ik heb er echt van genoten hoor.


Het beeld wat je in elke Happy Monday post wel voorbij ziet komen: lekker bezig met m’n studie! Ik vind dit blok zo leuk, dat ik daar eigenlijk helemaal geen problemen mee heb. Daarnaast zie je een kleine preview van mijn visitekaartjes. Een tijdje geleden bestelde ik voor het eerst visitekaartjes, ik vind het toch wel handig om die bij de hand te hebben. Ik zal er binnenkort wat meer foto’s van posten.


Ik studeer in het centrum van Amsterdam, waardoor ik met een paar minuutjes wandelen op leuke plekken in Amsterdam ben. Ik heb soms lange dagen, met ook veel tussenuren. Ik had het even gehad en besloot even naar buiten te gaan. Wat eerst een kleine wandeling was, werd opeens een bezoekje aan de Topshop voor een nieuwe broek. Op de blog van Jiami had ik namelijk gelezen dat deze broeken heel fijn zijn, het was het proberen waard!


Uiteindelijk ben ik geslaagd. Links zie je wat er in m’n pashokje hing, de broek op de rechter foto nam ik dus mee naar huis. Ik had hem ook nog in het zwart gepast, maar ik vond deze kleur leuker. De trui die je op de foto ziet was op de paspop heel mooi, maar ik vond het bij mij vreselijk staan.


Mijn weekend was zo druk, dat ik eigenlijk nergens foto’s van heb gemaakt. Zo stom is dat! Vrijdag was Maikel jarig, dus donderdagavond bakte ik de koekjes die je links op de foto ziet. Het recept van eze koekjes kun je hier op mijn blog vinden. Vrijdag hadden we allebei college, maar vrijdagavond gingen we samen naar de voorstelling van Javier Guzman! De kaartjes daarvoor waren mijn cadeau voor hem, het leek me heel gezellig om op zijn verjaardag zelf daar samen heen te gaan. De voorstelling vonden we allebei erg grappig en we hebben het leuk gehad. Dat was dus gelukkig een geslaagd cadeau! Zaterdag ging ik al vroeg samen met mijn zus naar Amsterdam, voor de masterdag van de UvA. Het was erg nuttig: ik heb denk ik de master gevonden die ik wil doen. Er geldt alleen een bepaalde selectie, dus het is natuurlijk nog even afwachten of het uiteindelijk ook gaat lukken. Afijn, ik zit nog maar in mijn tweede jaar, dus ik heb nog wel even.


Een ander cadeau wat ik nog aan Maikel had gegeven voor z’n verjaardag, was deze Scratch Map. De muren waren nog wat kaal in onze mini studio en Maikel had afgelopen zomervakantie een keer gezegd dat hij zo’n kaart leuk vond. We hebben nu alleen aangekruist naar welke landen we samen zijn geweest, anders gaat het al zo snel.

dobby1
De wekelijkse foto’s van Dobby konden ook in deze Happy Monday natuurlijk niet ontbreken, zoals je ziet was hij weer helemaal blij dat ik even thuis was.

Fijne week allemaal!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sylvia
  16/11/2015 at 8:46 am

  Ik vind zo’n scratch map echt heel leuk, maar ik kan nog maar zo weinig afstrepen 😛 Ik ben echt een dicht-bij-huis vakantieganger. Een kaart van Nederland in scratch map vorm zou een uitkomst zijn, want dan kan ik wel ontzettend veel weghalen 😉

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 2:10 pm

   Dat is bij ons dus ook nog zo.. Ach, een gouden kaart is ook leuk :).

 • Reply
  Anna
  16/11/2015 at 10:03 am

  Ah leuk, zo’n scratch map! Die heb ik laatst verloot op mijn blog en ik kom ‘m echt op allerlei plekken tegen :). En wat fijn, even shoppen in je tussenuur! Goede studie break.

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 2:10 pm

   Ik kom hem nu ook overal tegen! Als je er op let, zie je ze echt overal.

 • Reply
  Rachelkromdijk
  16/11/2015 at 12:20 pm

  Ik vind je bril zo leuk erg leuke foto’s zeg! en ik hou zo van shoppen!

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 2:08 pm

   Dankjewel!

 • Reply
  Tea
  17/11/2015 at 12:14 pm

  Gefeliciteerd nog met Maikel! Fijn dat je nu ook weet welke master je wilt gaan doen, hopelijk komt het goed met de eisen!

  • Reply
   Maartje (admin)
   17/11/2015 at 2:09 pm

   Dankjewel! Ja dat is wel fijn inderdaad, nu heb ik echt iets om naar toe te werken.

  Leave a Reply