Persoonlijk

Happy Monday #17: wandelen in Amsterdam

Klik verder om te zien wat ik afgelopen week gedaan heb!

Maandag maakte ik een lange wandeling door Amsterdam. Ik vind het soms jammer dat ik relatief weinig van Amsterdam ken, terwijl ik er wel studeer. Ik ga eigenlijk alleen maar van m’n huis naar Amsterdam centrum en dat vind ik niet het leukste gedeelte van Amsterdam. Ik probeer soms iets meer van de stad te zien en wat is een betere manier dan verdwaald raken? Ik probeerde zonder Google Maps rond te dwalen en dat was eigenlijk best leuk. Het leverde ook nog eens een paar mooie foto’s op! Ik denk erover om een keer terug te gaan om hier wat outfitfoto’s te maken.

Links zie je hoe we nu pakketjes kunnen ontvangen, het is echt heel fijn. Je krijgt een SMS met een code en daarmee kun je het kluisje openmaken. Zo chill! Het enige probleem is dat ik niet zo goed bij de bovenste kluisjes kan, dus ik moet springen om mijn pakketje eruit te halen. Eén keer raden waar mijn pakketje lag..

Rechts zie je dat ik aan het leren was en Maikel kocht een Milka Oreo reep voor me. Ik ben echt verliefd op die repen, het is maar goed dat ik het zelf zowat nooit koop.

IMG_2766

Ik raakte weer verdwaald in Amsterdam, maar deze keer was het niet echt de bedoeling. De tram kwam niet opdagen, dus ik dacht dat het wel dichtbij was en ik het wel kon lopen. Dat bleek dus niet helemaal te kloppen en ik liep compleet de verkeerde kant op, ook dat nog. Zo kwam het dus dat ik van de Rivierenbuurt naar Diemen-Zuid wilde gaan, maar terecht kwam in Oud-Zuid. Ach, uiteindelijk kostte het me een uur, maar ik had wel weer wat van de stad gezien.

Dit eten was zo lekker, dat ik het echt op de foto moest zetten. Ik ben echt van rijstgerechten gaan houden, terwijl ik het eerst echt nooit at.

In deze super inspirerende omgeving was ik aan het leren. Ze zijn de bibliotheek aan het verbouwen, dus de vloerbedekking was zowat verdwenen en het stonk heel erg naar die lijm voor vloerbedekking. Het was dat de twee kantine’s compleet vol waren, anders was ik hier nooit gaan zitten. Gelukkig ging het leren wel goed en snel.

IMG_2779

Dat ik thuis kwam, zag ik deze tekst op de muur staan. Zo poëtisch!

Dat waren weer de foto’s van mijn week, fijne maandag allemaal!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sonja
    15/02/2016 at 11:43 am

    De eerste foto’s zijn echt super mooi! En die tekst op de laatste vind ik ook wel heel gaaf, haha:) Jij ook een fijne week! XX

  • Leave a Reply