Persoonlijk

Ik ben 18!

Jaaaa ik ben 18! 18 en een paar dagen dan, want mijn verjaardag is al een paar dagen geleden (21 juni). Op mijn echte verjaardag was ik gewoon aan het werk en voelde ik me ook totaal niet jarig. Het echte feest begon de dag erna pas. Om 11 uur ’s ochtends stond de eerste visite voor de deur en om 11 uur ’s avonds ging de laatste visite pas weg. We hadden tegen iedereen gezegd dat ze de hele dag mochten komen. Hierdoor kwam iedereen verspreid en was het een drukke en lange dag, maar heb ik wel iedereen gesproken. Voorheen was het daar nog wel eens te druk voor, dan gingen mensen weer naar huis met wie ik helemaal niet gepraat had. Dat vond ik jammer en ik ben blij dat ik dat nu niet heb gehad.

Ik heb ook ontzettend veel leuke cadeau’s gehad. Van m’n ouders kreeg ik geld, ik weet nog niet zo goed wat ik daarmee ga doen. Aan de ene kant wil ik sparen, maar aan de andere kant wil ik allemaal schoenen en kleding kopen. Daar moet ik nog even over nadenken! Verder kreeg ik van m’n vriend een kleine tas. Hij had goed opgelet, want m’n andere kleine bruine tas gaat kapot. De sluiting deed het niet meer en ik vond hem niet klein genoeg. Nu heb ik deze en ik ben er blij mee. Als ik de tas te klein vind, kan ik ook de tas niet omvouwen en zo de tas groter maken. Is dat te begrijpen? Verder zitten er twee hengels bij, één lange en één korte.

verjaardag_tas verjaardag_tas2

Daarnaast kreeg ik een ijsmachine met receptenboek! Bij Maikel thuis eet en maak ik wel eens zelfgemaakt ijs en ik vind het heerlijk. Zo veel beter dan ijs in de winkel! Het enige lastige van zelf ijs maken, is dat je een ijsmachine nodig hebt. Je kunt het dus niet zomaar even proberen. Gelukkig weet ik dat ik het leuk (en lekker) vind, doordat ik het al een keer bij Maikel heb geprobeerd. Nu kan ik het ook zelf maken! Ik heb ook nog eens een mintgroene (één van m’n lievelingskleuren!). Het onderste gedeelte van de ijsmachine doe je de nacht voordat je ijs wil maken in de vriezer. Zelf zet ik het denk ik 24/7 in de vriezer, dan kan ik op elk moment ijs maken. Ik ben van plan om nog een uitgebreide blogpost te maken over ijs maken, dat lijkt me wel leuk. Een foto van de ijsmachine hebben jullie nog tegoed, het onderste gedeelte zit namelijk nu al in de vriezer!

verjaardag_boek2

verjaardag_boeken

Natuurlijk had ik van tevoren een lijst gemaakt met boeken die ik graag wilde hebben, een aantal daarvan heb ik er ook gekregen. Van onder naar boven: Siegfried van Mulisch, In zijn nabijheid van Dijkshoorn, John Lennon, My Brother van Julia Baird en Waar de vogels vliegen van Tomas Bannerhed. In het boek over John Lennon staat zelfs een bericht van de auteur met handtekening in geschreven.

Verder heb ik het t-shirt van het tenue van het Nederlands hockeyteam gekregen! Ik vind dat sowieso een mooi shirt en een leuk shirt om in te sporten. Daarnaast vind ik dat ik echt een hockeynaam heb, dus kan ik altijd nog doen alsof ik echt in dat team zit.

verjaardag_shirt2 verjaardag_shirt

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karlijn
  26/06/2014 at 7:04 pm

  Nog gefeliciteerd! En ijsmachine, echt een leuk cadeau 🙂

 • Reply
  Kimberley
  26/06/2014 at 8:32 pm

  Van harte gefeliciteerd!
  En wat heb je leuke spulletjes gekregen!

 • Leave a Reply