Persoonlijk

Ik heb een nieuwe iPhone!

Eindelijk, na (serieus) vier maanden wachten is hier mijn nieuwe mobiel! Ik had een oude, versleten iPhone 4s en ben nu overgestapt naar een iPhone 5c. Daarnaast heb ik nog een leuk hoesje laten maken, die laat ik ook zien!

Het was een heel gedoe, in mei vroeg ik al een nieuw abonnement aan, maar dat ging aan alle kanten mis. Toen was ik het zo zat, dat ik gewisseld ben van provider. Eenmaal gewisseld van provider ging het sneller. In die vier maanden ging mijn vorige mobiel steeds meer achteruit. Mijn batterij hield het als ik er niks mee deed, zo’n drie uur vol. Als ik er wel wat mee deed, was het hooguit een uur. Soms ook sneller, want uitvallen terwijl ik nog 80% batterij had, daar was mijn mobiel ook goed in. Op het laatste moment was ik er zo aan gewend dat ik standaard een mobiele oplader in mijn tas had zitten. nieuwmobiel2Mijn batterij is nu zo veel beter, dat ik er echt even aan moest denken dat dat niet meer nodig was. Gister was ik even naar Maikel en toen ik terug kwam deed ik gelijk mijn mobiel in de oplader. Daarna bedacht ik me pas dat dat helemaal niet nodig was, want ik had nog steeds meer dan 90% batterij, huh?!

Het enige nadeel aan deze telefoon is dat hij maar 8GB opslagruimte heeft. Dat zal voor heel veel mensen veel te weinig zijn. Ik red dat nu, omdat ik mijn foto’s vaak wis en mooie/belangrijke foto’s gelijk op mijn laptop zet. Misschien dat ik er nog wel problemen mee ga krijgen (dat zegt iedereen tegen me), maar dat zie ik dan wel weer. Ik had het geld er echt niet voor over om een andere iPhone te nemen, puur voor die opslagruimte.

nieuwmobiel4Aangezien ik mijn prachtige nieuwe mobiel goed wil beschermen, kocht ik twee hoesjes. De eerste is simpel en doorzichtig en kocht ik bij de Vodafone winkel. De witte achterkant van m’n iPhone vind ik eigenlijk wel mooi, vandaar dat ik dit hoesje nam. Ik wilde geen hoesje meer met zo’n klepje ervoor, dat heb ik altijd gehad ter bescherming van m’n scherm. Die bescherming is wel goed, maar ik vind het irritant vasthouden. Om dan toch nog een beetje mijn scherm te beschermen, heb ik er zo’n folie overheen laten zetten.
nieuwmobiel3Het tweede hoesje maakte ik zelf via de website CaseApp. Je kunt daar een foto uploaden en dan maken zij daar het hoesje van. Ik twijfelde erg lang over verschillende foto’s. Ik had op Pinterest gezocht en kwam met deze opties:verschillendecases

Uiteindelijk vroeg ik op Twitter welke jullie het leukste vonden en vrijwel iedereen zei 1 of 2. Dus ik koos 3. Ik merkte namelijk dat ik het jammer vond dat niemand 3 zei, dus dan kom je er wel weer achter wat je eigenlijk wil. Afijn, de tekst die erop staat is een songtekst van Owl City. Ik vind Owl City echt geweldig en ik wilde graag een hoesje hiervan. Ik wilde alleen niet iets dat Owl City schreeuwde of bijvoorbeeld een grote foto van Adam Young. Ik denk dat dit hoesje subtiel genoeg is!

Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn nieuwe iPhone! Het is echt een verademing.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Catharina
  21/08/2015 at 1:49 pm

  Veel plezier ermee!

  • Reply
   Maartje (admin)
   21/08/2015 at 9:09 pm

   Dankjewel, dat gaat zeker lukken!

 • Reply
  Angelina
  21/08/2015 at 4:46 pm

  Ahh wat een verademing is dat he een nieuwe telefoon haha. Ik ben vorig jaar ook overgestapt van een 4, maar dan naar een 5S! Veel plezier ervan!!

  • Reply
   Maartje (admin)
   21/08/2015 at 9:09 pm

   Die 5s vond ik ook zooo mooi! Dankjewel, gaat zeker goed komen.

 • Reply
  Angelina
  21/08/2015 at 4:47 pm

  Oh trouwens, je moet even de plugin ‘WordPress Thread Comment’ uitzetten, die heb je met dit thema niet meer nodig! ^_^

  • Reply
   Maartje (admin)
   21/08/2015 at 9:09 pm

   Thanks!

 • Reply
  Sandra
  21/08/2015 at 5:38 pm

  Wat fijn om eindelijk weer een telefoon te hebben waarvan de accu normaal doet. Ik herken het heel erg, alleen kon ik voor mijn Samsung gewoon een nieuwe accu kopen haha. Wat een leuk hoesje heb je ook trouwens. Veel plezier er mee!

  • Reply
   Maartje (admin)
   21/08/2015 at 9:08 pm

   Irritant is dat hè. Dat is inderdaad wel weer handiger aan Samsung. Dankjewel, komt goed!

 • Reply
  Fleur Sophia
  21/08/2015 at 8:33 pm

  Hey, wat super leuk! Ik heb toevallig van de week ook een artikel online gezet over mijn nieuwe mobieltje. Trouwens, dat ‘marmeren’ hoesje is wel erg gaaf! Liefs!
  – reclame verwijderd –

 • Reply
  Brechtje
  21/08/2015 at 8:34 pm

  Ah fijn! Ik ken de struggle van een waardeloze batterij, en ook van te weinig opslagruimte: mijn telefoon heeft 1GB.. Dus voor mij zou 8GB méér dan genoeg zijn haha! Ohh, Owl City, vind ik ook erg leuk! En mijn vriendje trouwens ook. Hij grapt altijd dat ons eerst kind Adam gaat heten, haha tja. 😛

  • Reply
   Maartje (admin)
   21/08/2015 at 9:06 pm

   Woooow, dat is weinig! Ik heb het met je te doen, haha. Wat leuk dat jullie ook van Owl City houden! Lijkt me een goede naam dan :).

 • Reply
  Kim
  21/08/2015 at 9:52 pm

  Hij is leuk zeg!

 • Leave a Reply