Persoonlijk

Kerst 2015

Als ik deze foto’s bekijk, kijk ik stiekem alweer uit naar volgend jaar kerst. Ik ben blij dat we dit jaar met mijn familie ook kerst gevierd hebben, ik vind het zo veel leuker dan Sinterklaas! De muziek, de versiering en de kerstboom, alles bij elkaar maakt het voor mij een geweldig feest.

kerst1

Spannend, cadeautjes! Wat hierin zit, zie je zo snel mogelijk voorbij komen op m’n blog.

kerst2

Dit was het toetje dat Maikel en ik verzorgd hadden. Het zijn twee bolletjes zelfgemaakt ijs met een kleine brownie ernaast. Gelukkig viel het erg in de smaak. Sowieso heb ik op beide kerstdagen heerlijk gegeten. Iedereen nam iets mee en dat vond ik erg goed werken. Het is leuk om te zien waar iedereen mee komt en het is nog veel leuker om zelf bezig te zijn om een leuk gerecht te bedenken. Ik hoop dat we dit volgend jaar weer doen (maar dan dat iedereen een andere gang heeft)!

kerst4

Mijn ouders hadden dit voorgerecht gemaakt, het is capresesalade met daarbovenop een ster van bladerdeeg. Stiekem had ik dit ingeseind: ik had ze het recept toegestuurd, niet zo subtiel.

kerst5kerst6kerst7 We pakten cadeautjes uit, aten lekker eten en speelden spelletjes. Het spel dat je hierboven ziet is Scotland Yard. Ik ben geen enorme fan van spelletjes, maar dit spel vind ik wel echt leuk. Het is een beetje lastig uit te leggen, maar het gaat erom dat je één van de spelers moet zoeken op de kaart.

Dat was mijn kerst 2015. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rachel Kromdijk
    29/12/2015 at 10:15 am

    Ziet er onwijs goed uit! liefs

  • Leave a Reply