Beauty Persoonlijk

MAC studio fix fluid

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben altijd wel op zoek naar de perfecte foundation. Ik koop bijna nooit dezelfde foundation opnieuw: in plaats daarvan ga ik op zoek naar iets beters. Ik denk dat ik nu met de MAC studio fix fluid wel een hele fijne foundation gevonden heb!

Het probleem met budget foundations is bij mij dat ze of een te rode ondertoon hebben, of dat ze voor geen meter dekken, of dat ze niet blijven zitten. Dat alles bij elkaar is natuurlijk een ramp. Ik had wel eerder een foundation van MAC geprobeerd, maar die dekte ook niet enorm veel en de kleur was juist weer iets te geel. Wel vond ik de foundation prettig aanvoelen en het bleef goed zitten. Ik besloot voor een tweede keer naar MAC te gaan.

foundation1

Ik vertelde wat ik wilde en de mevrouw die me hielp kwam al gelijk met MAC studio fix fluid aan. Ze ging twee kleuren proberen: de kleur die ik al eerder had (die gele) en een lichtere kleur. We kwamen erachter dat die lichtere kleur (NW13) toch echt een stuk beter was. Ze had alleen één wang met de gelere kleur gedaan en één wang met de lichtere. Dat werd later niet veranderd, waardoor ik naar huis ging met één mooie wang, één erg gele wang en een neus en voorhoofd zonder foundation. Ach, gelukkig had ik geen afspraken meer.

foundation2

Het fijne aan deze foundation vind ik dat hij enorm dekkend is. Ik heb geen perfecte huid (helaas), maar deze foundation maakt het allemaal wel een stuk beter. Daarnaast voelt de foundation niet zwaar op je huid. Soms heb ik foundations die echt vies voelen als je ze op hebt, misschien dat je het herkent. Dat heeft deze dus niet gelukkig!

De foundation blijft mooi zitten, mijn huid is vrij vet en normaal glim ik alweer enorm na een paar uur. Dat is een stuk minder geworden.

maccollage1

Zonder foundation – met alleen MAC studio fix fluid

Met volledige make-up! Als je benieuwd bent wat ik naast de foundation draag: het grootste gedeelte kun je hier vinden.

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  04/12/2015 at 11:21 am

  Met de real technique spons heb je altijd een prachtig effect ik gebruik niets anders meer!

 • Reply
  Kim
  05/12/2015 at 10:06 am

  Hij is mooi!

 • Reply
  Tea
  05/12/2015 at 11:59 am

  Hij is mooi! Ben echt benieuwd naar de foundations van mac, denkt dat mijn volgende foundation er ook eentje van mac wordt.

  • Reply
   Maartje (admin)
   05/12/2015 at 12:18 pm

   Ze zijn zeker aan te raden!

  Leave a Reply