Beauty Persoonlijk

Mijn beauty wishlist van dit moment

Ik weet niet of jullie het weten (want ik blog er amper over), maar ik houd van make-up. Als je met mij winkelt en ik een Sephora of een Douglas zie, ben je me kwijt. Ik kijk dagelijks grote hoeveelheden make-up tutorials en ik heb in mijn hoofd altijd een grote verlanglijst zitten van beautyproducten.

Waar ik echt jaloers van kan worden, zijn make-up collecties van anderen. Ik kan uren kijken naar mensen die vier IKEA kasten vol hebben met make-up, allemaal perfect georganiseerd. Het liefste zou ik ook zo’n enorme collectie hebben, maar dat van mij komt echt totaal niet in de buurt. Wel wil ik meer make-up kopen, maar dat gaat langzaam. Ik heb simpelweg niet het budget om elke maand een paar honderd euro aan make-up uit te geven, maar goed dat zou ook te ver gaan. Mijn oplossing is dan om dan elke maand één artikel van die mega wishlist in mijn hoofd te kopen. Wat precies op mijn beauty wishlist staat, zie je hier!

BEAUTY WISHLIST

1. Milani Baked Blush Luminoso

milaniDeze blush is echt een soort hype. In veel video’s die ik op YouTube kijk (die van NikkieTutorials of Desi Perkins bijvoorbeeld) wordt deze blush gebruikt. Ik heb zelf maar één blush (Coralista van Benefit), dus daar zou ik wel wat afwisseling in willen. Verder is deze blush niet heel duur, op internet is hij voor zo’n 11 euro te bestellen.

2. Een mooie highlighter

Een highlighter heb ik eigenlijk helemaal niet. Tja, ik heb er wel één van Catrice maar die is eigenlijk niet helemaal wat ik zoek. Hij geeft te weinig glans en de glans is iets te roze. Welke highlighter ik wil, ben ik nog niet helemaal uit. Ik denk na over MAC Soft and Gentle of bijvoorbeeld The Balm Mary-Lou Manizer. Voor mijn gevoel geeft Mary-Lou Manizer meer een gouden glans dan Soft and Gentle. Ze zijn allebei wel goudkleurig, maar ik denk dat Mary-Lou Manizer iets intenser is.

marylou_productshot

Mary-Lou Manizer

mac

MAC Soft and Gentle

nikkie

Op deze foto van Nikkie zie je nummer 1 en 2 gelijk in actie, ze draagt namelijk de Milani blush en de Mary-Lou Manizer! De blush vind ik heel mooi staan bij haar lichte huid, mijn huid is ook vrij licht dus ik denk dat dat een mooie match is.

3. MAC Give Me Sun

Deze bronzer wil ik puur door Desi Perkins, want ze gebruikt hem zowat in elke video. Ik gebruik nu amper bronzer, ik had ooit een goedkope bronzer gekocht om het uit te proberen. Het was te merken dat die bronzer goedkoop was, want de verpakking sneuvelde al snel. Vooral in de zomer vind ik het mooi om te gebruiken, want ik ben van mezelf wel erg bleek.

desi desi2

Op deze foto’s heeft Desi Perkins Give Me Sun gebruikt!

4. Marc Inbane Tanning Spray

Al een tijdje geleden zag ik een artikel van deze tanning spray op de blog van Jennie. Ik gebruik nu wel eens zelfbruiner, maar een goedkope van de Kruidvat. Werkt prima, maar de zelfbruiner heeft zelf geen kleur waardoor je niet ziet welk deel je al gehad hebt. Vaak gaat het goed, maar soms mis ik bijvoorbeeld een heel deel van mijn arm en dat ziet er echt niet uit. Ik houd van zelfbruiner, omdat ik zelf dus best bleek ben en er ook niet echt van houd om in de zon te gaan liggen bakken. Daarnaast is dat ook niet altijd goed voor je natuurlijk. Ik verbrand snel en smeer me dus vaak met factor 50 in, met als resultaat dat ik hartstikke bleek blijf. Zelfbruiner is voor mij dan de oplossing. Bij deze spray zie je direct resultaat en kun je dus niet per ongeluk een deel overslaan!

5. Nieuwe kwasten

De kwasten die ik heb, zijn op dit moment geloof ik zo’n 6 jaar oud. Ik kocht toen een kwastenset van Zoeva. Ze zijn nog steeds fijn, maar sommige kwasten zijn nu wel echt op. Langzamerhand probeer ik steeds meer kwasten van Real Techniques te kopen, hun kwasten vind ik echt fijn. Ik wil eigenlijk nog een mooie (en grote) poederkwast, een blushkwast, een kwast voor mijn highlighter en nieuwe kwasten voor oogschaduw.

kwasten

bron foto

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kim
    08/08/2015 at 9:55 am

    MAC Give Me Sun staat al zolang op mijn wishlist. Hij is echt prachtig.

  • Leave a Reply