Beauty Persoonlijk

Mijn eerste MAC lippenstift: Mehr

Het leukste make-upproduct vind ik lippenstift. Met een andere lippenstift kun je er zomaar helemaal anders uitzien. Mijn favoriete make-up merk is ongetwijfeld Mac, hun producten zijn prachtig en voelen luxe aan. Mijn favoriete make-upproduct en merk gecombineerd leidde tot Mehr, mijn eerste lippenstift van Mac. Ik heb deze lippenstift nu al een behoorlijke tijd, maar het blijft een favoriet.

Ik zocht heel lang op internet naar de perfecte kleur. Ik wilde een kleur die niet te standaard was en niet zou lijken op iets dat ik al heb. Ik wilde iets specialers dan normaal, maar wel iets wat ik op een normale dag zou kunnen dragen (niet neon roze of zo). Zo kwam ik uit op de kleur Mehr. Het lijkt wel alsof deze kleur er in verschillend licht, helemaal anders uit ziet. Soms neigt het meer naar paars/roze, soms meer naar rood. In elk licht vind ik hem weer prachtig.

lippenstift4Het fijne aan deze lippenstift vind ik ook dat het totaal niet uitdroogt. Andere matte lippenstiften die ik heb doen dat wel, dan loop je aan het einde van de dag met allemaal velletjes op je lippen. Niet zo charmant. Je kunt wel merken dat deze lippenstift van een beter merk (en een stuk duurder) is, je lippen blijven verzorgd. Dat het een beter merk is, merk je ook aan hoe lang de lippenstift blijft zitten. Deze blijft zeker zo’n 5 uur muurvast op m’n lippen zitten. Zelfs als ik eet, is niet alles opeens verdwenen. Daar houd ik van!lippenstift lippenstift2

Ik ben erg blij met de kleur. Ik vond het toen ik de lippenstift wilde kopen, erg lastig. Ik zocht swatches op internet, maar overal zag de kleur er dus anders uit. Ik ben blij dat ik hem alsnog gekocht heb!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Florence
  03/09/2015 at 12:47 pm

  Zo’n mooi kleurtje! x

 • Reply
  Marja
  03/09/2015 at 2:17 pm

  Staat je prachtig!

 • Reply
  Kim
  03/09/2015 at 6:41 pm

  Ik ind deze kleur zo ontzettend mooi!

 • Leave a Reply