Persoonlijk

Mijn favorieten van de afgelopen tijd #2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo’n artikel heb gemaakt, dus ik vond het weer tijd voor een vervolg! Van mijn favoriete boek, tot m’n favoriete make-up, alles komt voorbij.

Make-up

buttergloss1buttergloss2

Op dit moment ben ik helemaal fan van de NYX Butter Gloss. Ik heb er twee: Maple Blondie en Crème Brûlée. Maple Blondie is meer roze, terwijl Crème Brûlée helemaal nude is. Maple Blondie draag ik op dit moment het meest. Het zijn perfecte kleuren als je niet overduidelijk lippenstift op wil, maar wel iets van een kleurtje op je lippen wil. Als ik het iets opvallender wil, breng ik Maple Blondie aan over een andere roze lippenstift (de 101 van Rimmel Kate Moss). Crème Brûlée geeft iets minder kleur, maar is zo’n typische “my lips but better” kleur. De laatste tijd heb ik standaard één van deze twee lipglosses in m’n tas zitten. Gelukkig zijn ze ook helemaal niet zo duur, voor €6,99 heb je er één in je bezit.

YouTube

We blijven even in de hoek van de make-up, want één van mijn favoriete YouTubers van de afgelopen tijd is Desi Perkins! Desi is ontzettend goed in make-up, enorm knap en daarnaast ook nog eens hartstikke grappig. Ik kijk al haar filmpjes, terwijl ik een groot deel van de looks niet eens zelf zou willen dragen. Toch blijft het leuk om te kijken!

Daarnaast ben ik ook nog steeds fan van Zoë Sugg (Zoella), maar ik denk dat de meeste haar al kennen. Laatst had ze een vlog online gezet waar ze ze haar haar liet afknippen en ik vond het zo leuk, dat ik erover denk om ongeveer hetzelfde te doen.


Schermafbeelding 2015-01-26 om 12.46.16
Zo dus! Ik vind haar haarkleur met dat ombre ook zo leuk. Ik ga maar even goed nadenken wat ik zelf wil! Ombre lijkt me heel tof, maar het lijkt me tegelijkertijd zo’n gedoe om steeds naar de kapper te moeten om m’n haar te laten verven.

Boek

Schermafbeelding 2015-01-26 om 12.53.07

Ik heb nu Norwegian Wood van Haruki Murakami gelezen. Ik vind het echt geweldig. Het boek gaat over Toru en Naoko. Toru is een serieuze en eenzame student in Tokio en hij is verliefd op Naoko. Hun liefde wordt alleen getekend door de dood van een vriend jaren geleden. Naoko kan dit niet verdragen.

Ik wilde heel snel lezen zodat ik het snel uit had en wist hoe het verhaal ging aflopen, maar tegelijkertijd wilde ik het helemaal niet uit hebben en probeerde ik het lezen uit te stellen. Het verhaal raakt me enorm en de schrijfstijl vind ik prachtig. Hier komt zeker binnenkort een review over online, maar ik kan nu al zeggen dat het echt een aanrader is!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Femke
  31/01/2015 at 8:05 am

  Zoë vind ik zo’n mooi meisje, wow wow wow. Geef Maple Blondie niet dat barbieroze effect, of wordt het een stuk neutraler op je lippen?

  • Reply
   Maartje (admin)
   31/01/2015 at 8:07 am

   Een stuk neutraler! Het is (gelukkig) geen barbieroze.

 • Reply
  Anne
  31/01/2015 at 9:49 am

  Hihi, ik heb Zoella pas ontdekt 🙂 Vind haar soms een beetje te druk, ofzo, maar over het algemeen wel leuk om af en toe te kijken! En naar dat boek ben ik heel benieuwd, leuk dat je er nog een review over gaat schrijven.

 • Reply
  Jerka
  10/02/2015 at 2:14 pm

  Ik wil zo graag een NYX Butter Gloss maar in België is het merk nergens te koop :(. Ik ben ook al een hele tijd super fan van Zoë en ik vind dat ze er nu precies volwassener uitziet met haar haren korter. Zelf heb ik heel lang een ombre gehad met vanonder blond en bovenaan mijn eigen haarkleur en ik heb het blond in ongeveer 3 jaar maar 2 keer laten bijwerken en het heeft er gewoon altijd heel goed uitgezien. Iets meer dan een jaar geleden was ik het ineens zo beu dat ik ook gewoon een heel stuk van mijn haar heb laten knippen zodat al het blond weg was. En ik ben nu nog steeds heel blij dat ik mijn natuurlijke haarkleur weer terug heb!

 • Leave a Reply