Persoonlijk

Mijn kerstcadeaus

Kerst vind ik altijd één van de meest gezellige momenten van het jaar. Een mooie kerstboom, allemaal kaarsjes aan en een heel versierd huis maken mij blij. Thuis vierden wij eigenlijk nooit kerst, wij vierden Sinterklaas. Ik vond het altijd wel jammer dat we geen kerst vierden, pakjes onder de boom leek me zo leuk. Gelukkig vier ik nu kerst alsnog, maar dan bij mijn vriend thuis. Vandaag laat ik zien wat ik gekregen heb!

1. Kookboek: Powerfood – Rens Kroes

Ik vind het zo leuk dat ik een kookboek heb gekregen! Ik bak veel, waardoor ik eigenlijk alleen maar bakboeken heb. Een kookboek voor de afwisseling vind ik erg leuk. Ik heb al veel lekkere recepten in dit boek gezien toen ik het even doorbladerde, dus ik heb al zin om er één uit te proberen.

kerst4

2. Boek: Haruki Murakami – Norwegian Wood

Over Murakami heb ik de afgelopen tijd veel gehoord, zijn schrijfstijl schijnt erg bijzonder te zijn. Ik wilde na alle goede verhalen graag een boek van hem proberen, ik wist alleen niet zo goed welke. Op Twitter vroeg ik even met welk boek ik het beste kon beginnen en het antwoord was unaniem “Norwegian Wood”. Na alle verhalen die ik gehoord heb, ben ik zeer benieuwd en ik hoop dat zijn schrijfstijl mij ook goed bevalt.

kerst5

3. Blinddruktang

Met deze tang kan ik een eigendomsmerkje (ex libris) in mijn boeken maken! Zo weet ik precies welke boeken van mij zijn. Ik denk dat ik binnenkort er even voor ga zitten om al mijn boeken te merken. In het midden staan mijn initialen, bovenaan staat “Ex Libris” (uit de boekencollectie van..) en onderaan staat mijn voor- en achternaam.

kerst3

kerst2

4. Travalo

Afgelopen vakantie had ik moeite om parfum mee te nemen. Zo’n hele fles meenemen vond ik eng! Nu is dat probleem opgelost. De travalo kun je vullen met jouw favoriete parfum en dan kun je hem zo in je tas meenemen. Ik vind dit ideaal, dan heb ik voortaan altijd m’n favoriete luchtje bij me.

kerst1

5. Nagellak + zeep

Met make-up en zeep maak je me altijd blij! Ik heb twee nagellakjes gekregen: roze en paars. Daarna heb ik een zeep van The Body Shop gekregen, namelijk Frosted Cranberry Soap. Ik heb nog nooit een zeep van The Body Shop gehad, alleen nog Body Butters en lippenbalsem. Ik ben erg benieuwd naar de zeep!

Hebben jullie ook kerst gevierd met cadeautjes? Zo ja, wat heb jij gekregen?

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Dagmar
  27/12/2014 at 9:40 pm

  Wauw wat een mooie cadeautjes heb je gekregen, superlief en leuk!

 • Reply
  Tineke
  28/12/2014 at 9:04 am

  Hele leuke cadeaus, dat boek lijkt me erg leuk!
  Liefs

 • Reply
  Karlijn
  28/12/2014 at 11:42 am

  Wat ziet dat er professioneel uit met zo’n tang zeg! Zoiets zou ik ook wel willen hebben 🙂

 • Reply
  Joyce
  28/12/2014 at 11:55 am

  Leuk, en powerfood is inderdaad een fijn boek. Ik heb al een aantal dingen uitgeprobeerd. (mijn moeder maakt het, ik eet het) Ik heb zelf trouwens ook een blogpost gemaakt met wat ik heb gekregen. 🙂

  Liefs.

 • Reply
  Rosanne
  28/12/2014 at 2:39 pm

  Wauwie die blinddruktang :hearteyes: al zijn het allemaal mooie cadeaus!

 • Reply
  Eva
  30/12/2014 at 8:02 pm

  Oh wauw zo’n Ex Libris-tang <3 Ik wist niet eens dat ze bestonden, doe het nog steeds met een duffe stempel maar dit is veeeel mooier!
  En ben erg benieuwd naar Norwegian Wood!

 • Leave a Reply