Persoonlijk

Mijn Spotify playlist

De afgelopen tijd heb ik amper naar muziek geluisterd: ik heb een oude knalroze iPod waar een paar albums op stonden, maar meer dan dat was het eigenlijk ook niet. Dat terwijl ik een paar jaar geleden eigenlijk non-stop muziek luisterde! Waarschijnlijk gaat het wel weer die kant op: ik heb sinds kort Spotify Premium. Het leek me leuk om mijn twee playlists te delen!

Ik weet eigenlijk niet waarom ik nu pas Spotify Premium heb. Het is zo ontzettend handig. Ik had eerst de gratis versie van Spotify op m’n mobiel staan, maar dan kun je dus geen nummers doorklikken: heel vervelend. Het leuke aan Spotify vind ik ook dat je allemaal nieuwe muziek leert kennen. Ik ben al aan het zoeken tussen allerlei afspeellijsten op zoek naar nieuwe muziek. Nu ben ik ook bezig om mijn favoriete muziek in eigen afspeellijsten te zetten. Ik heb één playlist met uptempo muziek, dat draai ik voornamelijk als ik ga sporten of als ik bijvoorbeeld onderweg ben. Als ik aan het studeren ben, zet ik meer rustigere muziek op. Daar heb ik ook een playlist voor! Het leek me leuk om ze te delen, misschien heeft iemand zo ongeveer dezelfde muzieksmaak.

Uptempo / Dance Spotify Playlist

Chill Spotify Playlist

Ik ben nog hard op zoek naar nieuwe artiesten, albums en nummers. Dus laat vooral je favoriete muziek achter, dan ga ik weer verder luisteren!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hester
  26/01/2016 at 8:33 am

  Spotify Premium is echt heaven! Ik kan het nu alleen niet meer overal luisteren omdat de headsetpoort van m’n iPhone kapot is, dus ik kan geen muziek meer luisteren door m’n oortjes, haha. Je playlists zien er goed uit, ik ga ze eens luisteren! Zelf maak ik eigenlijk elke maand een lijstje van muziek die ik op dat moment luister (januari so far: https://open.spotify.com/user/1159409557/playlist/186TOD4JF4h0NjTiAYkoUh) dus misschien dat je daar nog iets tussen vindt.

  • Reply
   Maartje (admin)
   26/01/2016 at 2:31 pm

   Ah dat is frustrerend inderdaad. & Wat een leuk idee! Ik ga eens kijken, bedankt :).

 • Reply
  Karlijn
  26/01/2016 at 9:51 am

  Ooh, altijd leuk om naar playlists van anderen te luisteren! Ga gelijk even kijken. Mijn favoriete muziek op dit moment is het nieuwe album van Panic! At The Disco, Death Of A Bachelor. Ik weet niet of het helemaal je muzieksmaak is, maar het is een fijn album om naar te luisteren 🙂

  • Reply
   Maartje (admin)
   26/01/2016 at 2:30 pm

   Thanks! Mijn muzieksmaak is enorm breed, dus dat komt vast goed. Ik ga ernaar luisteren!

  Leave a Reply