Persoonlijk

Mijn verjaardagscadeautjes

Alweer een paar dagen geleden was ik jarig. Ik voelde me ook helemaal jarig en heb al heel wat leuke cadeautjes gekregen!

wekker1wekker2

Het eerste dat ik gekregen heb, is deze wekker! Het is een wake-up light van Philips. In plaats van dat je opeens wakker wordt door een harde wekkerradio, word je langzaam wakker gemaakt met licht. De wekker ziet eruit alsof het een soort zonsopgang is. Daarnaast kun je nog geluiden toevoegen: van vogels, tot ontspannende deuntjes en een wekkerradio. Ik vind het design van deze wekker ook zo prachtig, ik wilde al een lange tijd een wake-up light, maar toen zagen ze er echt wat minder mooi uit (kijk maar). Voor mij is dit echt perfect. Ik vind het fijn om wakker te worden van het licht. In Hoorn heb ik dan ook lamellen die ik niet helemaal dicht doe, zodat ik vroeg wakker word. In Diemen hebben we alleen gordijnen die echt al het licht tegenhouden, waardoor dat niet lukt. Zo’n wekker is de perfecte oplossing voor mij. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en het werkt echt. Normaal schrik ik wakker van mijn wekkerradio, nu heb ik het gevoel dat ik rustiger wakker word.

ketting1

Dit prachtige kettinkje kreeg ik dus van Maikel. Ik wilde al langere tijd een mooi kort kettinkje, ik heb veel hoge shirts en jurkjes en ik vind dat er mooi bij staan. Ik heb laatst veel sieraden weggedaan en ik heb besloten dat ik alleen nog maar mooie sieraden van goede kwaliteit wil (in plaats van een hele lading goedkope sieraden). Dit kettinkje vind ik daar een hele mooie aanvulling op. Je kunt hem overigens op drie standen dragen, dit is de kortste. Als ik lagere shirtjes aan heb, kan ik de ketting dus ook wat lager doen.

nakedpalettenakedpalettenakedpalette2

Van JoĆ«lle en haar vriend kreeg ik het Naked Basics palette! Die stond ook al een behoorlijke tijd op m’n verlanglijst, zeker langer dan een jaar. Sinds ik dit palette heb gekregen, gebruik ik hem op elke dag, zo fijn vind ik hem.

makeupbox2 makeupbox

Dit cadeau kreeg ik van de ouders van Maikel, alweer een tijdje geleden. Het is een soort box om make-up in op te bergen. Thuis staat hij precies tussen de bank en de muur. De deksel is een spiegel die je er rechtop in kunt zetten. Ik zet het elke ochtend op de eettafel en zo heb ik mijn tijdelijke kaptafel! Ik vind het heel handig.

kookboek

Als laatste, dit cadeautje van de zus van Maikel. Ze was naar Florence in een restaurant en heeft een kookboek meegenomen van alle gerechten van dat restaurant. Het ziet er lekker uit, ik heb al wat recepten gezien die ik wil maken!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kim
  02/07/2015 at 9:50 am

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!

 • Reply
  Roshelle
  02/07/2015 at 12:55 pm

  Die lamp lijk me zo fijn! Grappig ook dat kookboekje, dat een restaurant dat doet, superleuk!

 • Reply
  Karlijn
  02/07/2015 at 3:56 pm

  Wat een leuk en origineel cadeau, zo’n kookboek!

 • Leave a Reply