Persoonlijk

Mijn week: tentamens, cadeautje kopen en uit eten

Afgelopen week had ik tentamenweek. Gelukkig had ik maar twee tentamens en was ik op donderdag alweer klaar. Daarnaast ben ik de stad in geweest en heb ik daarna wat gegeten met Maikel.

Van de tentamens heb ik verder geen foto’s, want ja dan zou je alleen mij en m’n boeken zien. Niet erg interessant. Gelukkig zijn ze nu voorbij en het ging ook nog eens goed. Nu moet ik volgend blok alleen nog een onderzoek doen en dat presenteren en dan zit het jaar er alweer op!

IMG_0699 IMG_0700

Bij deze foto’s was ik op het Roeterseilandcomplex, ik kom daar eigenlijk nooit en als ik er kom, raak ik altijd de weg kwijt. Deze foto’s stuurde ik door naar vriendinnen, om te laten zien waar ik was. Bij de laatste had ik het goede gebouw gelukkig gevonden.

Na m’n laatste tentamen donderdag, gingen Maikel en ik nog even de stad in. We gingen namelijk samen m’n verjaardagscadeautje uitzoeken! Op 21 juni ben ik namelijk jarig. Ik wilde graag een kettinkje, we hebben een hele mooie samen uitgezocht. We vonden het allebei prettig om dat samen te doen. Zo weet hij zeker dat ik m’n cadeau leuk vind en ik vond het samen uitzoeken eigenlijk heel gezellig (en ik vind het niet vervelend dat het geen verrassing meer is of zo). Nu moet ik alleen nog wachten tot 21 juni totdat ik hem echt krijg en hem ook kan dragen…

Daarna nam Maikel me mee uit eten, om te vieren dat m’n tentamens over zijn. We gingen naar De Brabantse Aap op het Spui, daar zijn we wel vaker geweest en ik vind het daar altijd gezellig (en het eten is altijd lekker). Onderweg naar het Spui, liep ik nog even de Zara in en kocht ik een knalroze blazer. Echt knalroze. Ik wilde eerst voor donkerblauw gaan, maar toen zei Maikel dat ik juist altijd zeg dat ik geen donkere saaie kleding meer wil. Daar had hij een punt (want dat zeg ik echt altijd), dus koos ik voor knalroze. Dat had ik normaal nooit gedaan, maar ik vind het nu superleuk.

blazer

Bij De Brabantse Aap aten we lekker (ik biefstuk, hij kipsaté) en het was erg gezellig :D.

eten

Vrijdag heb ik verder nog m’n nieuwe mobiel besteld, een iPhone 5c. M’n huidige iPhone (4s) is echt aan het overlijden en ging het niet langer meer volhouden. Hij viel zo’n drie keer per dag uit en de batterij was na twee uur op. Ik heb ook m’n abonnement veranderd, ik had eerst namelijk SIM only met onbeperkt internet, maar dat onbeperkte internet gebruikte ik eigenlijk alleen omdat de WIFI op m’n mobiel kapot was. Nu heb ik een abonnement met een telefoon erbij, ik kan niet wachten totdat die bezorgd wordt! Ik bestelde gelijk een hoesje voor m’n nieuwe iPhone, een houten die ik op Etsy vond. Ik hoop dat hij in het echt net zo mooi is als online.

IMG_0698

Dit weekend heb ik rustig aan gedaan. Vrijdagavond heb ik gesport en zaterdagochtend begon ik de dag met een les CXworx en Bodypump en daarna ging ik naar de verjaardag van m’n tante. Vandaag (zondag) doe ik helemaal niks, maar ik vertrek vanavond wel weer naar Diemen voor een week. Aangezien m’n tentamens afgelopen zijn en het volgende deel nog niet begonnen was, heb ik een heerlijk weekend en hoefde ik niks aan m’n studie te doen.

 

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  anna
  31/05/2015 at 12:13 pm

  leuke foto’s en wat goed dat je toch voor de knalroze blazer bent gegaan! Je kan de kleur goed hebben en het staat lekker zomers.

 • Reply
  Dina
  31/05/2015 at 1:12 pm

  Wat staat dat rode jasje je mooi zeg!

  • Reply
   Maartje (admin)
   31/05/2015 at 1:13 pm

   Thanks!

  Leave a Reply