Persoonlijk

Mijn week: uitgebreid koken & in de zon zitten

Goedemorgen! Vandaag kun je weer zien wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb.

Maandag

Maandag was een fijne dag, want ik was vrij en hoefde nog steeds niks aan m’n studie te doen. Ik besloot de dag goed te beginnen en om 9 uur ’s ochtends stond ik dus al in de sportschool. Dat was een goede zet, want het was een stuk minder druk dan normaal. Daarna probeerde ik eindelijk m’n nieuwe föhn, waar nu al een review over online staat. Het was even uitproberen, maar ik ben er echt super blij mee.

IMG_0753

haarselfie

Selfie aan het eind van de dag. Ik vond m’n haar nog steeds goed zitten!

IMG_0743

Verder kregen we nog creepy kaartjes, de bovenste was van ongeveer een week geleden en die onderste van deze week. Uiteindelijk bleek het om reclame van een café te gaan. Uh, okay dan.

Ik had zin om me uit te sloven voor het eten, dus vertrok naar de supermarkt voor veel boodschappen. Voor m’n lunch maakte ik een gezonde pannenkoek, eindelijk heb ik een recept gevonden wat niet smerig is (komt dinsdag online). Voor het avondeten maakte ik de saotosoep, die was ook goed gelukt dus ik was blij. ’s Avonds keken Maikel en ik de laatste aflevering Suits die op Netflix staat. We waren echt hartstikke verslaafd aan die serie, het is echt geweldig. De laatste aflevering vond ik alleen heel erg stom.

IMG_0750 IMG_0745 IMG_0758 IMG_0759

Dinsdag

Dinsdag had ik wel weer college, maar we begonnen rustig met maar één college en pas om één uur ’s middags. Ik vertrok eerder richting Amsterdam centraal om een cadeautje voor mijn moeder te kopen.

Na het college hoorde ik dat ik Taalkunde gehaald heb, wat betekent dat ik nog maar één vak hoef te halen en dan heb ik m’n propedeuse. Ik was moe en had geen zin om uitgebreid te koken (dat mocht ook wel na m’n culinaire gedoe van maandag), dus we aten een kiptaart met een simpele Italiaanse salade. Dat was overigens ook erg lekker.

kiptaart_collage

’s Avonds probeerde ik m’n agenda en notitieboekje te versieren met washi tape, maar dat was één grote faal. Mijn washi tape is al wat ouder en was daarom compleet uitgedroogd, het wilde maar niet plakken. Het werd een grote chaos en het werd lelijk, dat was wel jammer. Ik kan eigenlijk m’n pot vol met washi tape in een keer in de prullenbak gooien, wat ik echt zonde vind.

IMG_0773

Echt prachtig versierd, zoals je ziet.

Woensdag

Op woensdag werkte ik wat aan school en deed ik eigenlijk vooral niks. Ik maakte ’s avonds deze enchiladas, naar recept van Iris. Dat was echt lekker.

IMG_0805

Donderdag

Eindelijk begon het lekkere weer te komen! Het was super warm en de lucht was helemaal blauw. Ik genoot er echt van.

IMG_0808

Verder heb ik er niet heel veel van kunnen genieten, want ik zat vooral bij college. Gelukkig kon ik er vrijdag wel van genieten!

Vrijdag

Vrijdag vertrok ik weer richting Hoorn en zat ik vooral heel veel in de zon. Mijn moeder was jarig dus we hebben haar cadeau gegeven: een squashracket en een sportshirt, waar ze gelukkig erg blij mee was. We aten een heerlijke taart, namelijk een aardbeientaart. ’s Avonds vertrok ik nog naar de sportschool, ik kreeg een nieuw sportschema. Nou, dat voelde ik gelijk. Spierpijn!

IMG_0818 IMG_0821

Tot volgende week!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kim
  07/06/2015 at 9:32 am

  Wat heb je een heerlijke week gehad! Ik ben nog steeds verliefd op je nieuwe kapsel en die soep ziet er heerlijk uit.

 • Reply
  Karlijn
  07/06/2015 at 8:03 pm

  Balen van die tape! Ik heb het ook nog ergens rondzwerven, maar denk niet dat dat dan nog wel werkt haha.

 • Leave a Reply