Persoonlijk

Samen naar Ajax (met filmpje)

Elk jaar sta ik voor een lastige keuze: wat ga ik in hemelsnaam m’n vriend voor z’n verjaardag geven? Iets verzinnen wat niet enorm cliché of onhaalbaar is, vind ik nog best lastig. Dit jaar had ik gelukkig op tijd iets leuks: ik had kaartjes voor Ajax – Heerenveen! Ik heb ook een klein filmpje ervan gemaakt en het leek me wel leuk om dat te delen.

Ik was zelf nog nooit naar een voetbalwedstrijd geweest, voordat ik Maikel kende had ik eigenlijk een hekel aan voetbal. Hij doet nu al 2.5 jaar z’n best om ervoor te zorgen dat ik voetbal leuk ga vinden en dat begint nu wel een beetje te lukken moet ik zeggen. Hij wilde eigenlijk gelijk al dat ik mee ging naar Ajax, maar ik heb altijd gezegd dat ik dat nóóit zou doen (en dat ongeveer 2 jaar volgehouden). Uiteindelijk vond ik het gewoon hartstikke leuk. Ik vond de wedstrijd in het echt zo veel leuker en spannender dan thuis achter de tv. De sfeer is leuk en je ziet veel meer dan wordt uitgezonden op tv. Zelfs ik werd hartstikke fanatiek en zat de hele wedstrijd geconcentreerd te kijken.

ajax

 Is dat niet schattig.

Overigens, dit wil ik nog delen: de ArenA is hoog. Heel erg hoog. De trappen waren nat en glad en we moesten een heel stuk naar boven. Daarbij moet ik niet vergeten te melden dat ik hoogtevrees heb. Het eerste kwartier dat ik daar zat was ik doodsbang en zat ik te trillen als een gek. Ik probeerde m’n moeder een foto te sturen van hoe hoog ik zat, maar dat werd een dramatische foto aangezien m’n arm zo aan het trillen was. Gelukkig werd het een stuk beter toen er meer mensen kwamen, want toen viel het minder op hoe hoog en steil het was.

Onze plekken hadden ook voordelen hoor. We konden alles mooi zien en alle doelpunten waren aan onze kant. Het laatste doelpunt (de penalty) heb ik zelfs op film staan. Enjoy!

Vind je dit leuk? Steun mij hier:

Become a Patron!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Laura
    27/11/2014 at 6:54 pm

    Leuk dat filmpje! Jullie zaten echt op een mooi plekje!

  • Leave a Reply